KPMG Audit

Vi vil ha deg med på laget!

KPMG Innlandet søker revisorer

Brenner du for å bistå kunder i komplekse problemstillinger? Vil du jobbe i et miljø der samarbeid er en forutsetning for suksess? Vil du jobbe et sted hvor du utvikler deg og lærer nye ting i et internasjonalt og ledende kompetansehus? Da kan vi være en god match!

Med 30 ansatte, og kontorer i Hamar, Elverum, Tynset, er KPMG sterkt tilstede i Innlandet. KPMG Innnlandet reviderer et stort antall foretak av ulik størrelse, fra store konsern og kjente merkenavn til små og mellomstore bedrifter. Vi har sterke ambisjoner om ytterligere vekst og ønsker å styrke teamet med 2-3 personer. Vi vil gjerne snakke med deg som har noen års erfaring innen revisjon. Er du teknolog, kan vi også anbefale deg å søke.

Hos oss forventer vi at du ikke bare tar til deg, men også deler kompetanse. Våre prosjektteam besettes etter problemstillingen og kompetansen som trengs, ikke etter avdeling eller stillingsgrad. Vi har det gøy på jobb, og humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.

Har du erfaring med revisjon?

Vi jobber sammen om å revidere mange av de sentrale virksomhetene i regionen. Vi tenker nytt og fokuserer på å være markedsorienterte. Den rette personen vil få en variert kundeportefølje og mulighet til å bli kjent med et mangfold av bransjer.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Høyere utdannelse innen revisjon, økonomi eller finans
  • Minst 1 års erfaring som revisor, gjerne fra et større revisjonsselskap
  • Gode faglige resultater og analytiske evner
  • Evne til å etablere tillit hos kolleger og kunder
  • Evne til å ta utfordringer og vise initiativ
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter, både på engelsk og norsk

Vi behandler søknader fortløpende, så vi oppfordrer til å søke så tidlig som mulig.

Vi søker nye kollegaer til våre kontorer på Hamar, Elverum og Tynset. Ta gjerne kontakt med Tom Kristian Braaten (Hamar/Elverum) på 40 63 94 15 eller Siri Horten (Tynset) på 40 63 91 33 for en uformell prat.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Innlandet

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

16.05.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Hamar, Elverum eller Tynset

Kontaktpersoner:

Siri Horten

mob: +47 40639133

Tom Kristian Braaten

mob: +47 40639415

Adresse:

Vangsvegen 73 2317 Hamar