KPMG

Brenner du for kompetanseutvikling, lederutvikling og ansattreisen?

Senior HR-konsulent Learning & Development

KPMG er et av Norges største konsulenthus og har de siste årene vokst kraftig. Vi har store ambisjoner om å utvikle våre medarbeidere og ledere for fremtiden og ser nå etter en erfaren medarbeider innen ledelse- og organisasjonsutvikling som vil være med på denne reisen.

Vi ser etter
Vi ser etter deg som har stort engasjement for faget og kjenner hverdagen i et konsulenthus. Du har god erfaring med å utvikle og fasilitere kompetanse- og utviklingsprogrammer for ledere og medarbeidere. Samtidig er du godt kjent med prosessveiledelse, tjenestedesign og bruk av smidig metodikk i leder- og organisasjonsutvikling.

Du holder deg oppdatert og tar i bruk innovative metoder for læring og utvikling i organisasjoner. Som person er du strukturert, har stor gjennomføringskraft og evner å få folk med deg.

Vi er opptatt av datadrevet utvikling, så analytiske evner og tallforståelse er et pluss. Som arbeidsspråk er du vant til å levere både på engelsk og norsk.

Vi har tro på at ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver bidrar til enda bedre løsninger. Vi trenger et større mangfold blant våre ansatte og oppfordrer spesielt deg som har en minoritetsbakgrunn eller er mann, eller til og med begge deler, til å søke.

Du vil få jobbe med

 • Konkretisering av opplæringsbehov
 • Design av leder- og medarbeiderutviklingsprogrammer som en del av pågående organisasjonsutvikling
 • Fasilitering av workshops og prosessveiledning, både fysisk og digitalt
 • Utvikling av relevante læringstilbud og bidra i utviklingen av selskapets digitale læringsverktøy og plattformer
 • Utvikling av leder- og medarbeiderprogram/opplæring som understøtter KPMG’s strategi på tvers av ulike forretningsområder
 • Videreutvikling av vår kurskatalog
 • People & Culture’s egne utviklingsprosjekter

I denne rollen blir du en del av vårt L&D team, men også en del av vårt dyktige People & Culture miljø. Du vil jobbe aktivt mot forretningsområdet Advisory, og sammen med People & Culture’s Advisory team bidra med lederutvikling, planlegging og gjennomføring av ulike opplærings- og utviklingstiltak for Advisorys ledere og medarbeidere. Du vil være en pådriver for kontinuerlig kompetanseutvikling.

Hos oss får du
Hos oss vil du få mye selvstendig ansvar. Du vil bli satt pris på som erfaren rådgiver og har påvirkningskraft innenfor eget fagområde. Din rolle er viktig for å lykkes med å videreutvikle våre ansatte i KPMG.

KPMG er et tverrfaglig kompetansehus med noen av Norges dyktigste innen teknologi, risikotjenester, revisjon, økonomi, strategi og juridiske tjenester. Vi kan love deg at du vil jobbe med utviklingen av noen av markedets fremste eksperter innenfor sine fagområder.

Vi ser for oss at du har

 • Minimum 5 års erfaring fra organisasjons- og ledelsesutvikling
 • Erfaring med å designe, gjennomføre og fasilitere workshops
 • Evne til å jobbe selvstendig og drive prosesser fremover
 • Erfaring med stakeholder management, med evne og lyst til å utfordre
 • Brennende engasjement for innovasjon, utvikling og ansattreisen
 • Gjerne erfaring fra partnerstyrte organisasjoner
 • Sertifiseringer innenfor analyse- og metodikkverktøy

Slik er det å jobbe hos oss
L&D teamet jobber sammen for å støtte organisasjonen i videre vekstambisjoner. Vi deler av vår kompetanse og spiller hverandre gode. Det er viktig for oss at du deler disse verdiene og samtidig ønsker å ha det gøy på jobb!

Det er verdt å nevne at People & Culture for tiden er under betydelig utvikling for å bli en enda mer relevant og moderne HR-avdeling. Samtidig lanseres en ny merkevareplattform for hele KPMG. Denne reisen vil du være med på!

Nysgjerrig?

Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

12.05.2021

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Ellen Claussen

mob: +47 90266064

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo