KPMG Advisory

Consulting i Tromsø bygger videre og søker deg som vil utgjøre en forskjell!

Hos KPMG Tromsø vil du få mulighet til å bidra i utviklingen av et internasjonalt kompetansehus med sterk lokal forankring. Du får dele og videreutvikle egen erfaring og kompetanse gjennom ulike kundeoppdrag, en unik mulighet til å utvikle din egen karriere, i tillegg til å ha stor innflytelse i utviklingen av det lokale fagmiljøet.

KPMG i nord består av om lag 100 kompetente medarbeidere som brenner for Nord-Norge. Hos oss jobber teknologer, økonomer, revisorer og advokater side om side for å levere de beste, fremtidsrettede prosjektene som bidrar til å skape positive endringer, styrke konkurransekraften og øke tryggheten hos våre kunder. Med KPMGs regionale virksomhetsmodell kan du være tilknyttet våre kontorer i Tromsø eller Bodø samtidig som du jobber tett med kolleger i Oslo, Bergen og Stavanger.

Våre kunder er både i privat- og offentlig sektor, hvor vi blant annet bistår med strategi- og prosessutvikling, økonomi- og risikostyring, næringsutvikling, digitalisering, datadrevet analyse og visualisering, informasjonssikkerhet og IKT-prosjektledelse, tjenestedesign, ERP implementering, bærekraft, offentlige anskaffelser og samfunnsutredninger.

Vi ser for oss at du:

  • Har arbeidserfaring fra konsulent- eller utviklingstjenester
  • Har høyere relevant utdanning
  • Jobber godt alene, men enda bedre i team!
  • Liker å lære nye ting
  • Nysgjerrig på hvordan virksomheter tar i bruk og nyttiggjør teknologi

Interessert?

Ta kontakt med Vilhelm Hoel på 40639146 for en hyggelig samtale. 

Vi behandler søknader fortløpende. 

Del på:

Fylke:

  • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

21.06.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Tromsø

Kontaktpersoner:

Vilhelm Hoel

mob: +47 40639146

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Stakkevollvegen 41 9010 Tromsø