KPMG Advisory

Hjelp oss med å gjøre strategi til virkelighet!

KPMG søker konsulenter til CIO Advisory

Når en virksomhet har satt seg en visjon, et mål eller en strategi, så starter arbeidet med å realisere den ambisjonen. Hvis Galdhøpiggen er målet og strategien er å kjøre dit, for så å klatre det siste stykket, hvordan kan man være sikker på at man vil lykkes? Hvem har ansvaret for å leie bilen, hvem har førerkort, er det noen som har tatt turen før og har erfaring og kompetanse de kan dele, har man det rette utstyret for jobbet – bør man kjøpe det eller kanskje leie?

Avdelingen heter CIO Advisory. Navnet er ikke så farlig, det er hva vi gjør. Når vi i KPMG skal hjelpe kundene våre med å realisere en IT-strategi så er det slik vi arbeider. Vi har et rammeverk med seks dimensjoner som hjelper oss å utvikle og tilpasse driftsmodeller for å nå de målene som kunden har satt seg. Disse dimensjonene er funksjonelle prosesser, folk, tjenesteleveransemodell, teknologi, innsikt og data, og virksomhetsstyring. Noen ganger lager vi en modell som er tilpasset skytjenester og tett samarbeid med leverandørpartnere, andre ganger ønsker kunden nærhet til egen maskinvare med de fordeler som det medfører. Vi ser på hvor skal ansvar plasseres, hvordan prosesser og rutiner skal bli ivaretatt, og hvordan hele organisasjonen skal dra i samme retning. Et av verktøyene vi benytter for å støtte dette er ServiceNow, som er en stor satsning hos KPMG.

Dersom du ønsker å jobbe med hvordan virksomheter kan leverer gode IT-tjenester internt og eksternt, og forstår at det kreves planer, roller, prosesser og rutiner for å oppnå dette, så ønsker vi å prate med deg. Det vi tilbyr er muligheten til å jobbe tett med ledelsen i noen av Norges mest spennende virksomheter for å utvikle deres teknologiske leveranser – vi kan ikke tenke oss noe mer spennende.

Ta kontakt med Mads Egseth på telefon 413 30 854 for mer informasjon og en kaffeprat. Ikke bare tenk det, gjør det. Håper vi snakkes!

Og angående de pressebildene, vi er ikke så formelle i virkeligheten. Vi kler oss slik vi føler oss mest komfortable.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

15.08.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Mads Weidemann Egseth

mob: +47 41330854

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo