KPMG Cyber & Security

Vil du også bryne deg på neste store utfordring innen cybersikkerhet?

KPMG søker cybersikkerhetskonsulenter

KPMGs tverrfaglige cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!  

Dette ser vi etter:

Vi ser etter deg som brenner for cybersikkerhet og som ønsker å forstå både tekniske og strategiske aspekter ved fagområdet. Du er målrettet og analytisk og holder deg oppdatert på nye trender innen teknologi, arkitekturstandarder og metodeverk. 

Vi ser for oss at du har:

  • Relevant utdanning, gjerne mastergrad innen informatikk, matematikk, ingeniørfaglig kompetanse eller tilsvarende  
  • 2-5 års erfaring relevant arbeidserfaring med for eksempel sikkerhetsarbeid, risikostyring, digital sikkerhet, deteksjon eller hendelseshåndtering  
  • Erfaring som konsulent, rådgiver, analytiker eller arkitekt  
  • Erfaring med IT-sikkerhet generelt og kjennskap til lov- og sikkerhetskrav samt relevante standarder
  • Gjerne relevant bransjeerfaring fra helse, bank/finans, industri, energi, forsvar, politi eller andre samfunnskritiske funksjoner
  • Gjerne erfaring med identitetsløsninger, skyløsninger, datasentre, klienthåndtering, eller generell server- og lagringsteknologi  
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig  

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.  

Slik er det å jobbe hos oss:

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Prosjektene våre varierer i lengde og omfang og man er ofte engasjert i flere kunde- og internprosjekter samtidig. Våre medarbeidere er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.

Dette får du:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med rundt 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder. 

Interessert? 
Ikke nøl med å ta kontakt med leder for Digital sikkerhet Marianne Aas på telefon 95 88 77 24 eller senior HR konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75.

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende, men grunnet ferieavvikling kan det ta noe tid å få tilbakemelding. Første intervjurunde vil foregå i august.

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Kontaktpersoner:

Marianne Aas

mob: +47 958 87 724

Sara Stegen

mob: +47 932 61 175

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo