KPMG Cyber & Security

Vil du også bryne deg på neste store utfordring innen cybersikkerhet?

KPMG søker deg som vil jobbe med å avdekke, håndtere og granske digitale angrep

KPMGs tverrfaglige cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!

Dette ser vi etter:

Vi ser vi etter deg som ønsker å jobbe operativt med å håndtere alvorlige digitale sikkerhetshendelser og datainnbrudd på vegne av våre kunder, samt bidra til å utvikle KPMGs operative sikkerhetsmiljø. Du ønsker å bidra til at KPMG leverer det ypperste innen hendelseshåndteringstjenester, enten det innebærer strategisk rådgivning og koordinering ved en hendelse eller teknisk hendelsesanalyse og dokumentering av hendelsesforløpet. I tillegg vil du bidra med forebyggende sikkerhetsarbeid som bidrar til å styrke våre kunders evne til å oppdage og håndtere digitale sikkerhetshendelser som måtte inntreffe.

Du har lidenskap for cybersikkerhet og håndtering av digitale hendelser og evner å arbeide med både strategiske og tekniske aspekter i hendelseshåndteringen. Du jobber målrettet, er sikkerhetsfokusert og holder deg oppdatert på nye trender innen teknologi, arkitekturstandarder og metodeverk. 

Vi ser etter flere ulike profiler og er på jakt etter deg som kan ta ledelsen ved en hendelseshåndtering, lede eller være en del av et teknisk og operativt team, eller deg som er i stand til å gjennomføre dypt tekniske analyser, eksempelvis endepunktsanalyse, infrastrukturanalyse, skadevareanalyse, årsaksanalyse, mitigeringsanalyse, forensicsanalyse mm.

Vi ser for oss at du har:

  • Relevant universitets- eller og høyskoleutdanning 
  • 2-5 års relevant arbeidserfaring
  • Erfaring med operativ håndtering, analyse eller rapportering av IKT-sikkerhetshendelser
  • God forståelse og kjennskap til anerkjent metodikk for bevissikring og krav til dokumentering av arbeidsprosesser
  • God kjennskap til trusselbildet, samt forståelse av hvordan en trusselaktør går frem i sin angrepsmetodikk og hvordan ulike sårbarheter utnyttes
  • Kunnskap om avanserte angrepsteknikker og -verktøy
  • Kunnskap innen operativsystemer, nettverk, vanlige protokoller, tjenester og applikasjoner
  • Gjerne relevant bransjeerfaring fra helse, bank/finans, industri, energi, forsvar, politi eller andre samfunnskritiske funksjoner
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig  

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.  

Slik er det å jobbe hos oss:

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Prosjektene våre varierer i lengde og omfang og man er ofte engasjert i flere kunde- og internprosjekter samtidig. Våre medarbeidere er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.

Dette får du:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med over 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder. 

Interessert?  

Ikke nøl med å ta kontakt med leder for Digital sikkerhet i KPMG Director Marianne Aas på telefon 958 87 724, Partner i Cyber & Security Lars Wilberg på 916 60 054 eller senior HR-konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75.

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende, men grunnet ferieavvikling kan det ta noe tid å få tilbakemelding. Første intervjurunde vil foregå i august. 

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Kontaktpersoner:

Lars Wilberg

mob: +47 916 60 054

Marianne Aas

mob: +47 958 87 724

Sara Stegen

mob: +47 932 61 175

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo