KPMG Cyber & Security

Vil du også bryne deg på neste store utfordring innen cybersikkerhet?

KPMG søker prosjektleder innen sikkerhetsstrategi

KPMGs tverrfaglige cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!  [HTH1] 

Dette ser vi etter:

Vi ser etter deg som har fagkunnskap innen områdene sikkerhetsledelse, sikkerhetsstrategi, modenhetsvurderinger, handlingsplaner, organisering av sikkerhetsfunksjoner, risiko og governance, gjerne fra samfunnskritiske virksomheter. Du har bakgrunn som sikkerhetsleder, sikkerhetsrådgiver eller prosjektleder og kan lede tverrfaglige team i arbeidet med å utforme og forbedre sikkerhetsstrategi for våre kunder i tråd med deres forretningsmål. Du setter deg raskt inn i krevende problemstillinger og evner å se kundens behov og utfordringer. Du føler eierskap til et fagområde, jobber målrettet og du holder deg oppdatert på nye trender innen metodeverk, regelverk og teknologi. Du er vant til å jobbe i team og bygger opp yngre kollegaer både faglig og som rådgiver.

Du har en lidenskap for informasjonssikkerhet og strategiutvikling og ønsker å videreutvikle et solid fagmiljø som understøtter våre kunders forretningsbehov. Du har erfaring med, og interesse for, teknologiske løsninger og verktøy som kan bidra til en helhetlig tilnærming for våre kunder. For å lykkes som fagleder hos oss må du evne å arbeide bredt med ulike funksjoner og ledelsesnivå, på tvers av tekniske miljø, prosjektavdelinger og forretningssiden i en virksomhet.  

Vi ser for oss at du har:

  • Relevant universitets- eller og høyskoleutdanning 
  • 8+ års relevant arbeidserfaring med sikkerhetsstrategi, sikkerhetsorganisering og risikostyring 
  • Relevante sertifiseringer som f.eks. CISM eller ISO 27001 Lead Implementer
  • God erfaring med prosjektledelse, personalledelse og interessenthåndtering
  • Erfaring med relevant teknologi, for eksempel GRC-, sky- eller identitetsløsninger.
  • Gjerne bransjeerfaring fra helse, bank/finans, industri, energi, forsvar, politi eller andre samfunnskritiske funksjoner
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig  

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.  

Slik er det å jobbe hos oss:

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Prosjektene våre varierer i lengde og omfang og man er ofte engasjert i flere kunde- og internprosjekter samtidig. Våre medarbeidere er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.

Dette får du:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med over 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder.

Interessert?  

Ikke nøl med å ta kontakt med leder for Styring og Risiko i KPMG Director Nils Harald Børve på telefon 40 63 97 02, Partner i Cyber & Security Arne Helme på 40 63 95 07 eller senior HR-konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75.

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende, men grunnet ferieavvikling kan det ta noe tid å få tilbakemelding. Første intervjurunde vil foregå i august.

 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Kontaktpersoner:

Arne Helme

mob: +47 406 39 507

Nils Harald Børve

mob: +47 406 39 702

Sara Stegen

mob: +47 932 61 175

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo