KPMG Cyber & Security

Ønsker du å lede utfordrende og tverrfaglige prosjekter i et av Norges ledende cyber- og sikkerhetsmiljøer?

KPMG søker rådgivere innen sikkerhet og beredskap

KPMGs tverrfaglige cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester.  Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag! 

Dette ser vi etter:

Vi ser etter deg som har god erfaring med sikkerhets- og beredskapsarbeid, helst fra samfunnskritiske virksomheter. Du har erfaring fra prosjektarbeid og tverrfaglige team, og vil kunne delta i prosjekter innen kartlegging, forbedring og ivaretakelse av sikkerhet og beredskapsarbeid hos våre kunder. Samtidig jobber du målrettet og holder deg oppdatert på nye trender innen teknologi, metodeverk og trusselbilde.

Du har en lidenskap for sikkerhets- og beredskapsfaget og ønsker å bidra til et solid og rettidig sikkerhet- og beredskapsnivå som understøtter forretningsbehov. Du har god kjennskap til teknologiske løsninger og verktøy som kan bidra til en helhetlig tilnærming for våre kunder. For å lykkes i denne rollen må du evne å arbeide både på strategisk og operasjonelt nivå.

Vi ser for oss at du har:

  • Relevant utdanning, gjerne mastergrad, innen samfunnsvitenskap, statsvitenskap, sikkerhet og beredskap, kriseledelse, samfunnsøkonomi, ingeniørfaglig kompetanse eller lignende.
  • 2-5 års erfaring som sikkerhetsrådgiver eller andre relevante roller med kjennskap til lov- og sikkerhetskrav som personvern eller sikkerhetsloven
  • Erfaring med gjennomføring av prosjekter, helst knyttet til sikkerhet- og beredskapsarbeid
  • Gjerne relevant bransjeerfaring fra helse, bank/finans, industri, energi eller andre samfunnskritiske funksjoner.
  • Erfaring med relevante verktøy som benyttes innen sikkerhet- og beredskapsarbeid er en fordel. Eksempelvis krisehåndteringsverktøy og rammeverk for sikkerhetsstyring
  • Kunnskap innen cybersikkerhet vil også være en fordel
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.

Slik er det å jobbe hos oss:

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Prosjektene våre varierer i lengde og omfang og man er ofte engasjert i flere kunde- og internprosjekter samtidig. Våre medarbeidere er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.

Dette får du:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med over 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes, og vi kan utfordre hverandre. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cyber og sikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder.

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med leder for Sikkerhet og beredskap, Stian Ervik på 94 14 12 55, eller senior HR-konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75 for mer informasjon.

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende, men grunnet ferieavvikling kan det ta noe tid å få tilbakemelding. Første intervjurunde vil foregå i august. 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Kontaktpersoner:

Sara Stegen

mob: +47 932 61 175

Stian Ervik

mob: +47 941 41 255

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo