KPMG Cyber & Security

Ønsker du å arbeide med personvern, informasjonssikkerhet og teknologi i et av Norges ledende cyber- og sikkerhetsmiljøer?

KPMG søker teknologijurister og forvaltningsinformatikere

KPMGs tverrfaglige cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester, personvern og informasjonssikkerhet. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!  

Dette ser vi etter:

Vi ser etter deg som brenner for personvern, informasjonssikkerhet og IKT og ønsker å arbeide med problemstillinger i krysningspunktene mellom disse emnene. Du forstår den rettslige betydningen av systemutviklingsprosesser og hvordan kravene til innebygd personvern kan ivaretas i programvareutvikling.

Du jobber målrettet og holder deg oppdatert på nye trender innen teknologi og utviklingen i nasjonal og internasjonal rettspraksis. Du er læringsvillig samtidig som du er åpen for å dele av din egen kunnskap. Vår ideelle kandidat er en lagspiller som motiveres av å skape gode relasjoner til kunder og kollegaer.

Vi ser for oss at du har:

  • Relevant utdanning, gjerne mastergrad, innen rettsvitenskap eller forvaltningsinformatikk
  • 2-5 års relevant arbeidserfaring
  • Fagprofil innenfor personvern, sikkerhet og/eller digital forvaltning
  • Kjennskap til relevant lovverk for personvern, sikkerhet og IKT som GDPR, sikkerhetsloven, IKT-forskriften, PSD2 ol.
  • Analytisk og løsningsorientert med evne til å forenkle juridiske konsepter og problemstillinger.
  • Gjerne kjennskap til relevante standarder og bransjenormer som ISO 27001/27701/29134, NIST Privacy Framework og Norm for informasjonssikkerhet og personvern i helse- og omsorgssektoren.
  • Kunnskap om cybersikkerhet og risikostyring.
  • Gjerne relevant bransjeerfaring fra helse, bank/finans, industri, energi, forsvar, politi eller andre samfunnskritiske funksjoner
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig 

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.

Slik er det å jobbe hos oss:

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Prosjektene våre varierer i lengde og omfang og man er ofte engasjert i flere kunde- og internprosjekter samtidig. Våre medarbeidere er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.

Dette får du:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med rundt 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder. 

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med leder for Styring og Risiko Nils Harald Børve på telefon 406 39 702, Manager i Cyber & Security Maren Voll på 90 20 00 27, eller senior HR-konsulent Sara Stegen på 93 26 11 75.

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende, men grunnet ferieavvikling kan det ta noe tid å få tilbakemelding. Første intervjurunde vil foregå i august.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Kontaktpersoner:

Maren Voll

mob: +47 902 00 027

Nils Harald Børve

mob: +47 406 39 702

Sara Stegen

mob: +47 932 61 175

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo