KPMG Law Advokatfrima

Rådgiver

KPMG Law søker rådgiver til Global Mobility Services

KPMG Law Advokatfirma AS er i sterk vekst, og vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i ett av landets ledende kompetansehus innen forretningsjus, skatt og avgift. Vi har en spennende portefølje med internasjonale og nasjonale kunder.

Global Mobility Services gir rådgivning innen blant annet nasjonal og internasjonal personbeskatning, trygd, arbeidsrett, immigrasjon, pensjon og forsikring. Rådgivningen vår er knyttet opp til arbeidstakere som på grunn av sitt arbeid krysser landegrenser. Når arbeidstakere forflytter seg over landegrenser, oppstår det forpliktelser for arbeidsgivere både i Norge og utlandet.  KPMG har kontorer i over 140 land.

KPMG i utlandet gir råd om forpliktelsene som følger med det å ha en ansatt jobbende i sitt land. Her i Norge gir vi råd om forpliktelser i Norge, både for utenlandske arbeidsgivere som sender sine arbeidstakere til Norge og for norske arbeidsgivere som sender sine ansatte til utlandet. Da vi jobber med grensekryssende arbeidskraft, må vi kjenne til internasjonale avtaler og regler knyttet til blant annet nasjonal og internasjonal skatt, trygd og arbeidsrett.

Dette ser vi etter:

Til vårt kontor i Oslo ser vi etter en eller flere rådgivere innenfor tjenesteområde Global Mobility Services. Vi har mange store norske kunder med ansatte i mange land. Vi bistår disse kundene med å etterleve gjeldende regelverk i både Norge og utlandet, noe som krever blant annet administrasjon og koordinering av våre tjenester. Det er her vi håper du kommer inn i bildet.

Som ansatt hos oss skal du få god opplæring og veiledning av våre erfarne advokater og rådgivere. Vi har et godt faglig og sosialt miljø og holder til i moderne lokaler på Majorstuen i Oslo. Stillingen vil være en flott mulighet for deg som har god ordenssans og ønsker å arbeide i et hektisk og spennende miljø lokalt, men samtidig også være en del av KPMGs nasjonale og globale nettverk. 

Vi ser primært etter deg som:

  • Har utdanning eller erfaring innen økonomiske og/eller administrative fag
  • Har høy arbeidskapasitet og er nøyaktig
  • Er kundeorientert
  • Er uredd og initiativrik
  • Har prosjektledererfaring
  • Behersker engelsk som arbeidsspråk (muntlig og skriftlig).

Dette får du:

  • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et faglig sterkt miljø
  • Et hyggelig arbeidsmiljø med mange sosiale begivenheter (når vi ikke er rammet av pandemi)
  • Konkurransedyktige betingelser 

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med Gjertrud Behringer (tlf. 40639034) eller Ragnhild Ganes (tlf. 40633783) hvis du har spørsmål.

Søknadsfrist er 15 august, og søknader vurderes fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Søknadsfrist:

15.08.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Gjertrud Behringer

mob: +47 406 39 034

Ragnhild Ganes

mob: +47 406 33 783

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo