KPMG Law

Advokatfullmektig

KPMG Law søker advokatfullmektig med interesse for internasjonal skatt og trygd

KPMG Law Advokatfirma AS er i sterk vekst, og vi trenger flere dyktige medarbeidere på laget. Vi tilbyr et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø i et av landets ledende kompetansehus innen forretningsjus, skatt og avgift. Vi har en spennende portefølje med internasjonale og nasjonale kunder.

Global Mobility Services gir rådgivning innen blant annet nasjonal og internasjonal personbeskatning, trygd, arbeidsrett, immigrasjon, pensjon og forsikring. Rådgivningen vår er knyttet opp til arbeidstakere som på grunn av sitt arbeid krysser landegrenser. Når arbeidstakere forflytter seg over landegrenser, oppstår det forpliktelser for arbeidsgivere både i Norge og utlandet. KPMG har kontorer i over 140 land.

KPMG i utlandet gir råd om forpliktelsene som følger med det å ha en ansatt jobbende i sitt land. Her i Norge gir vi råd om forpliktelser i Norge, både for utenlandske arbeidsgivere som sender sine arbeidstakere til Norge og for norske arbeidsgivere som sender sine ansatte til utlandet. Da vi jobber med grensekryssende arbeidskraft, må vi kjenne til internasjonale avtaler og regler knyttet til blant annet skatt, trygd og arbeidsrett.

Dette ser vi etter:

Til vårt kontor i Oslo ser vi etter jurister, gjerne nyutdannede, men også erfarne, som har en utpreget interesse for internasjonale juridiske problemstillinger. Hvor er man skattemessig bosatt? Og i hvilket land er man trygdemedlem når arbeidsstedet er verden rundt? Hvis dette er en type problemstillinger du ønsker å jobbe med, vil vi gjerne høre fra deg.

Som person er du verken redd for å snakke engelsk med kollegaer og kunder, eller redd for tall. Du er i tillegg god med digitale verktøy, også når de er nye for deg. Om du er nyutdannet er det i tillegg en fordel om du kan vise til erfaringer innen kundeservice.

Dette vil du jobbe med:

Du vil jobbe med nasjonal og internasjonal personbeskatning og trygderett først og fremst. Har du interesse for eller erfaring med immigrasjon, arbeidsrett, pensjon og forsikring er det gode muligheter for å jobbe med dette også. Kundene våre er alt fra små og mellomstore norske bedrifter til de aller største globale selskapene i verden. Teamet du vil jobbe i vil ha en portefølje med varierte og spennende kunder.

Vår arbeidshverdag skiller seg fra den tradisjonelle advokathverdagen ved at vi i større grad jobber i team, og ved at teamene våre ofte består av advokater og økonomer fra andre jurisdiksjoner. Vi jobber tverrfaglig og spiller hverandre gode.

Vi ser etter deg som:

 • Har master i rettsvitenskap
 • Behersker engelsk som arbeidsspråk (muntlig og skriftlig)
 • Er nøyaktig og strukturert
 • Har høy arbeidskapasitet
 • Liker å jobbe i team
 • Er løsnings- og kundeorientert
 • Har god tallforståelse

Dette får du:

 • Gode karriere- og utviklingsmuligheter i et faglig sterkt miljø
 • Et hyggelig arbeidsmiljø med mange sosiale begivenheter (når vi ikke er rammet av pandemi)
 • Konkurransedyktige betingelser 

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med Gjertrud Behringer (tlf. 40639034) eller Ragnhild Ganes (tlf. 40633783) hvis du har spørsmål.

Søknadsfrist er 15 august, og søknader vurderes fortløpende.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Søknadsfrist:

15.08.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Gjertrud Behringer

mob: +47 406 39 034

Ragnhild Ganes

mob: +47 406 33 783

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo