KPMG Digital Platforms

Rådgiver innenfor Digital Workplace Strategy & Adoption

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Hva kjennetegner våre rådgivere og spesialister innenfor Digital Workplace Strategy & Adoption?

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innenfor digital rådgiving og ledelse. Våre kunder beveger seg inn i en stadig mer digital virkelighet og vi merker en økende etterspørsel av vår kompetanse i markedet.

Rådgiverne innen Digital Arbeidsplass arbeider med noen av de mest utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor. Vi vokser raskt, og søker nå flere spesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag. Vi søker deg som brenner for å finne nye måter å bruke moderne teknologier på, øke produktivitet, effektivisere, bedre brukervennlighet og bidra til realisering av forretningsstrategi.

Vi er opptatt av at den enkelte selv skal kunne velge hvilken retning man ønsker å utvikle seg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ledelsesroller i våre prosjekter.

Hvem er det vi ser etter?

Vi er på utkikk etter flere nye kollegaer med ulikt erfaringsnivå. Avhengig av din profil og erfaring vil vi sammen skreddersy en pakke som gjør at du best mulig får brukt og utviklet din fag- og lederkompetanse og innovasjonskraft.

For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller med et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av vår digitale rådgivning. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillit på alle nivåer samtidig som du ikke er redd for å utfordre 'status quo'. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Rådgiver innenfor Digital workplace teknologiadopsjon med mer enn 3 års erfaring:

 • Kompetanse innenfor en av disse teknologiene: Microsoft 365, Power Platforms, Dynamics 365, Workplace Analytics, Workplace from Facebook eller Google Workspace
 • Endringsledelseskompetanse
 • Kompetanse innenfor adopsjon av teknologi
 • Kompetanse knyttet til opplæring og kommunikasjon

Rådgiver innenfor digital workplace strategi og ledelse med mer enn 5 års erfaring:

 • Erfaring med strategisk rådgivning og ledelse i ulike prosjekter innenfor digitale workplace teknologier
 • Linjeleder- og/ eller konsulenterfaring hvor du har hatt ulike former for ledelsesansvar, risikostyring, teknisk landskap og endringsledelse knyttet til digital workplace og forretningsapplikasjoner
 • Kompetanse innenfor noen av disse områdene: digital arbeidsplass-strategi, digital mindset, endrede arbeidsmønstre, endringsledelse, utforming av teknologistrategi og innføring av ny teknologi i offentlig eller privat sektor

Vi ønsker oss nye kollegaer fra hele Norge.

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss?

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss.
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av.
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger.
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer.
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad.
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.

Møt noen fremtidige kollegaer og les mer om teknologimiljøet i KPMG her:

kpmg.no/karriere/teknologi

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Legg ved søknad og CV, så tar vi kontakt med deg. Vi går daglig gjennom de spennende søknadene som har kommet inn.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Mie Johannessen +4797070290 / mie.johannessen@kpmg.no eller Joakim Thorvildsen Johansen +4747249429 / joakim.johansen@kpmg.no

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Vi ønsker oss nye kollegaer fra hele Norge

Kontaktpersoner:

Joakim Thorvildsen Johansen

mob: 472 49 429

Mie Johannessen

mob: 970 70 290

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: