KPMG Law Advokatfirma

Vil du jobbe med nasjonale og internasjonale kunder i et spennende globalt nettverk?

KPMG Law Advokatfirma AS søker økonom/revisor

KPMG Law Advokatfirma AS har 140 ansatte fordelt på kontorer i ni byer, og tilbyr ekspertise innen skatt, avgift og forretningsjus for det norske og det internasjonale bedrifts- og personmarkedet. Avhengig av kompleksiteten i oppdraget, trekker vi inn eksperter fra revisjon og rådgivning. Vi kan dermed tilby helhetlige løsninger som innebærer mer enn bare juridiske vurderinger.

Avdeling for indirekte skatter (Indirect Tax) har oppgaver innen fagområdene merverdiavgift, toll og indirekte skatter. Avdelingen består i hovedsak av advokater og advokatfullmektiger, men vi søker nå etter en medarbeider med økonomisk kompetanse som kan være komplementerende til den juridiske spisskompetanse som allerede besittes av våre ansatte.

Innenfor våre fagområder pågår det en rask teknologidrevet utvikling, og flere kunder etterspør derfor bistand fra våre rådgivere som forutsetter interesse for problemstillinger i grensesnittet mellom teknologi-, økonomi- og jusskompetanse blant annet knyttet til SAF-T og ny MVA-melding.

Dine arbeidsoppgaver vil være innen et vidt spenn av fagoppgaver med rådgivning og juridisk bistand. Vi ser imidlertid særlig for oss at du vil ha en viktig funksjon for ivaretakelse av rapporteringsforpliktelser for våre kunder (compliance), samt å kunne formidle teknologiske løsninger til våre kunder.

Vi søker etter en økonom med inntil 2-3 års erfaring, som er interessert i digitale løsninger og som vil lære mer om indirekte beskatning. Nyutdannede kan også søke.

Vi ser etter deg som:

  • Er økonom/revisor
  • Har inntil 2-3 års erfaring
  • Er nysgjerrig av natur
  • Har en indre driv etter å utvikle deg faglig, sosialt og kommersielt       
  • Har stor interesse for digitale løsninger
  • Har gode Excel- og Power Point-ferdigheter
  • Er omgjengelig, serviceinnstilt og evner å håndtere tidsfrister
  • Trives både i team og med selvstendig arbeid
  • Har et ønske om å utvikle deg faglig og sosialt 

Hos oss vil du få utfordrende og varierte oppgaver, og mulighet til å utvikle deg. Du vil samarbeide tett med andre advokater, revisorer og rådgivere. Vi har et inkluderende arbeidsmiljø hvor du blir sett, hørt og utfordret.

For å lykkes hos oss må du ha engasjement, samarbeidsvilje og fokus på kvalitet innenfor stramme tidsfrister. Forretningsforståelse og evnen til å skape gode relasjoner med kunder er også nødvendige egenskaper. Gode engelskkunnskaper er ønskelig. Du er offensiv, kreativ og finner praktiske løsninger for dine kunder. Du får energi av å hjelpe andre og forstår din rolle som rådgiver.

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver, konkurransedyktige betingelser, og et faglig sterkt og godt sosialt miljø.

Her kan du lese mer om KPMG Law Advokatfirma AS: https://home.kpmg.com/no/nb/home/tjenester/skatt-og-avgift.html

Interessert?

Ikke nøl med å ta kontakt med Jardar Skarprud (tlf. 40639237) eller Evelina Fransson (tlf. 90937775) hvis du lurer på noe.

Søknadsfrist er 8. august.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Søknadsfrist:

08.08.2021

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo