KPMG Lighthouse

Intelligent Automation RPA / Low-code utvikler

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester. 

Vi leverer hele bredden av tjenester innen prosess-automasjon, low-code utvikling, software-utvikling, data og analyse, dataintegrasjon, maskinlæring og kunstig intelligens. Vi er virksomheters partner fra strategi til implementering og rapportering – og nå trenger vi deg! 

Hva kjennetegner våre RPA / Low-code utviklere i Digital Process Automation? 

Digital Process Automation (DPA) er en gruppe som jobber mot verdi-drevet Digital Transformasjon hos våre kunder, og er en del av KPMGs Digital Lighthouse. Vi jobber med å forenkle, standardisere, digitalisere og automatisere arbeidsprosesser gjennom å ta i bruk ny teknologi. Som en del av teamet, er du fremoverlent når det gjelder innovasjon og problemløsning og evner å identifisere hvordan eksisterende prosesser og arbeidsflyter kan optimaliseres ved å ta i bruk automasjonsteknologi. Eksempler på teknologier som vi benytter til formålet er RPA plattformer som Blue Prism, UiPath, Automation Anywhere og Power Automate, LCAP og Low-code / No-code plattformer som Service Now, Appian, Appfarm, Genus, Outsystems, Pega og Microsoft Power Apps.

Våre utviklere innen DPA vil typisk få ansvaret for det tekniske aspektet i våre prosjekter og kundeoppdrag, og bistå våre kolleger med domenekunnskap innen utvikling, arkitektur og prosessforbedring. Vi ønsker å kandidater som kan ta ansvar både for Business Analyst delen av arbeidet (prosesskartlegging, prosessforbedring og optimalisering) samt Business Engineering delen (automatisere prosessen gjennom utvikling, testing og produksjonsetting).

Vi er opptatt av at du selv skal kunne bidra i hvilken retning du ønsker å utvikle deg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ulike ledelsesroller i våre prosjekter. 

Hvem er det vi ser etter? 

Vi trenger flere nye kollegaer innen automasjonsutvikling med ulikt erfaringsnivå. Vi tror at de nye utviklere vi får om bord har 2+ års erfaring og har erfaring med å utvikle løsninger i prosjekter i offentlig og / eller privat sektor. Vi tenker at bakgrunnen din gjør at du har erfaring med med både prosesskartlegging, prosessforbedring og utvikling i moderne RPA-verktøy, og med interesse for å lære mer om teknologier som low-code / no-code plattformer. Som person har du evnen til å skape tillit hos kunder og kolleger. Du er flink til å kommunisere og forstå kundens behov, god til å samarbeide i team og ønsker å utvikle deg faglig over tid.

Dine viktigste oppgaver blir blant annet å

 • Kartlegge eksisterende arbeidsflyter og prosesser.
 • Redesigne, optimalisere og forbedre prosesser og arbeidsflyter gjennom innføring av ny teknologi.
 • Designe og utvikle brukergrensesnitt, APIer og andre tjenester som trengs for å drive våre prosjekter innenfor automasjon og prosessforbedring.
 • Gi råd om god bruk av rammeverk, plattformer og arkitektur.

Vi tror du har

 • erfaring med RPA-verktøy som Blue Prism, UiPath eller Automation Anywhere.
 • erfaring med prosesskartlegging, prosessdesign og prosessforbedring.
 • interesse for å lære med om andre low-code plattformer.
 • erfaring med webtjenester (REST,SOAP).
 • efaring eller kjennskap til SQL og databaser.
 • kjennskap til DevOps, CI/CD og smidige utviklingsmetoder.
 • erfaring med å samarbeide tett med kunder for design av løsninger.
 • erfaring med å arbeide i team og agile prosjekter med leveranseansvar og med gode referanser.
 • evnen til å kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss? 

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss. 
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av. 
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte. 
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger. 
 • Fleksibel arbeidslokasjon: Vi jobber i en hybrid model, hvor man blander lokalisering mellom kundens kontor, KPMGs kontor og hjemmekontor.
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer. 
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad. 
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.  

Les mer om teknologimiljøet i KPMG her.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Vi behandler forløpende de spennende CV’ene som kommer inn.  

Ring oss gjerne – vi ser frem til å bli bedre kjent med deg. 

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter nærmere avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Henrik Hansen

mob: +47 48 23 05 31

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: