KPMG Lighthouse

Emerging Technology Lab: Software Engineer / Front-end / Back-end / Full-stack

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester. 

Vi leverer hele bredden av tjenester innen data og analyse, automasjon, software-utvikling, maskinlæring og kunstig intelligens. Vi er virksomheters partner fra strategi til implementering og rapportering – og nå trenger vi deg! 

Hva kjennetegner våre systemutviklere – EmTech Lab & Digital Lighthouse 

Emerging Technology Lab er KPMGs sydspiss på utforskning og anvendelse av ny teknologi – og er en del av vårt Digital Lighthouse. Eksempler på teknologier som vi ser på er big data, IoT, digitale tvillinger, maskinlæring og AI, edge computing og AR / VR. Vi arbeider med å realisere reell Digital Transformasjon for våre kunder med datadreven teknologi. Som en del av teamet, er du fremoverlent når det gjelder innovasjon og å ta i bruk ny teknologi, og kunne omsette ideer til digitale løsninger.

Våre systemutviklere innen Emerging Technology Lab vil typisk jobbe tverrfaglig med andre disipliner i Lighthouse - som Data Science og Data Engineering. Du vil typisk få ansvaret for det tekniske aspektet i våre pilotprosjekter og kundeoppdrag, og bistå våre kolleger med domenekunnskap innen systemutvikling, arkitektur og moderne skyplattformer.

Vi er opptatt av at du selv skal kunne bidra i hvilken retning du ønsker å utvikle seg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ulike ledelsesroller i våre prosjekter. 

Hvem er det vi ser etter? 

Vi trenger flere nye kollegaer innen systemutvikling med ulikt erfaringsnivå. Vi tror at de nye systemutviklere vi får om bord har 2+ års erfaring og har erfaring med å utvikle løsninger i prosjekter i offentlig og/ eller privat sektor. Vi tenker at bakgrunnen din gjør at du har erfaring med front-end og/eller back-end utvikling i moderne skyplattformer, og med interesse for teknologier som big data, IoT, maskinlæring og AI.

Noe av det du vil gjøre hos oss er å

 • designe, prototype og utvikle brukergrensesnitt, APIer og andre mikrotjenester som trengs for å drive våre prosjekter innenfor big data, IoT, maskinlæring og AI
 • gi råd om god bruk av rammeverk, plattformer og arkitektur

Vi tror du har

 • front-end erfaring med å bygge applikasjoner ved bruk av SPA-rammeverk, for eksempel React, Vue og / eller Angular, Javascript, Typescript, CSS / SCSS, HTML, JSON, Webpack og bootstrap. Og / eller Back-end erfaring med bruk av Python, for eksempel med Django eller Flask. Python-erfaring kan erstattes med erfaring innenfor C# eller Java
 • erfaring med databaser og SQL
 • kjennskap til DevOps, CI/CD og smidige utviklingsmetoder
 • erfaring med applikasjons- og plattformutvikling og designe effektive løsninger på moderne skyplattformer
 • erfaring med utvikling og distribusjon på Microsoft Azure skyplattformen
 • evnen til å kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Et veldig relevant supplement til profilen din vil være at du har erfaring med: 

 • Dataplattformer som Kafka, Spark og Storm og distribusjonsteknologier som Azure DevOps, Jenkins, git, Kubernetes, Docker, Terraform

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss? 

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss. 
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av. 
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte. 
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger. 
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer. 
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad. 
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.  

Møt noen av dine fremtidige kollegaer: 

 • Einar Michaelsen – Manager - LinkedIn 
 • Hedda Vik – Associate – LinkedIn 

Les mer om teknologimiljøet i KPMG her.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg! 

Vi går forløpende gjennom de spennende CV’ene som har kommer inn.  

Ring oss gjerne – vi ser frem til å bli bedre kjent med deg. 

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter nærmere avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

William Wong

mob: +47 45111234

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: