KPMG Risk & Regulatory

Erfaren rådgiver / Internrevisor Governance, Risk og Compliance (GRC)

GRC er et område innenfor Risk&Regulatory i Risk Advisory i KPMG med over 20 høyt kompetente og erfarne ansatte. Avdelingen leverer tjenester innenfor internrevisjon, styring og kontroll, evaluering og forvaltningsrevisjoner, risikostyring samt GRC-teknologi til en rekke store virksomheter innenfor både privat og offentlig sektor.

Vi er opptatt av å levere verdiskapende revisjoner og rådgivning, som tar utgangspunkt i virksomhetenes strategier, mål og risiko. KPMG skal gi innsiktsfulle råd og bekreftelser, være proaktive og aktivt fremme forbedring i virksomheten.

Nå ser vi etter deg som ønsker å jobbe med varierte internrevisjons- og rådgivningsprosjekter i både privat og offentlig sektor. Du motiveres av å analysere komplekse områder og tema i skjæringspunktet mellom styring, ledelse og operasjonell drift. Du har evne til å påvirke og har som formål å identifisere risiko og svakheter som grunnlag for forbedring og utvikling.

I denne stillingen vil du få god innsikt i en variert portefølje av virksomheter, og få brynet deg på mange forskjellige problemstillinger som er viktige for å sikre effektiv internkontroll og god styring.

Dette vil du jobbe med

Som internrevisor i Governance, Risk og Compliance (GRC) i KPMG vil du primært arbeide med internrevisjoner og rådgivningsoppdrag for våre internrevisjonsklienter. Dette omfatter flere store og spennende foretak i både offentlig og privat sektor, innen blant annet universitets- og høyskolsektoren, kraft, samferdsel, helse, forskning og kommunal sektor. Temaene vi reviderer og arbeider med favner bredt, og omfatter virksomhetsstyring, risikostyring, internkontroll, kostnads- og prosjektstyring, klima og bærekraft, samfunnsansvar og cyber/IT-sikkerhet og etikk/varsling mv.

Som internrevisor hos oss vil du delta både i planlegging og gjennomføring av internrevisjoner, herunder risikoanalyser/-vurderinger i forbindelse med prioritering og valg av revisjonsprosjekter, analyse av data fra ulike kilder (både kvalitative og kvantitative), gjennomføring av intervjuer, testing av systemer og nøkkelkontroller, samt i utarbeidelse av rapporter fra gjennomførte internrevisjoner sammen med dine kollegaer. Videre i gjennomføring og utarbeidelse av årsplan og årsrapportering.

Hvem leter vi etter?

Vi ser etter deg som er nysgjerrig og som trives i et miljø, og i en rolle, hvor du løpende må holde deg oppdatert og utvikle deg faglig.  Vi er opptatt av å levere høy kvalitet i vårt arbeid og er avhengig av å raskt få tillit hos våre kunder. Dette håper vi at du vil kjenne deg i igjen i og jobbe for sammen med oss.

Vi ser også for oss at du har:

 • Mastergrad i regnskap, økonomi, ingeniørfag (siv.ing.), samfunnsvitenskap e.l., med gode akademiske resultater
 • Sterke metodiske ferdigheter (kvalitative og/eller kvantitative)
 • Kunnskap om og interesse for både offentlig forvaltning og virksomhetsstyring
 • Evne til å analysere, trekke ut essensen av og se sammenhenger i store mengder informasjon
 • Sterk skriftlig og muntlig fremstillingsevne og evne til høy presisjon, og som liker å skrive
 • Evne til å disponere tiden godt i en hektisk arbeidshverdag med mange parallelle arbeidsoppgaver

Hvis du er sertifisert/diplomert internrevisor (Certified Internal Auditor (CIA) e.l.) eller har erfaring fra internrevisjon eller tilsvarende (forvaltningsrevisjon, regnskapsrevisjon, HMS-revisjon), vil dette telle positivt.

Hva kan vi tilby deg?

Avdelingen GRC har medarbeidere med et mangfold av utdanninger og erfaringer. Du vil jobbe i tverrfaglige team og ha tilgang til kompetansen i KPMGs andre forretningsområder. Det betyr at du vil være en del av et sterkt og dynamisk fagmiljø, som vil gi deg gode muligheter for utvikling.

KPMG er stedet for deg som trives sammen med mennesker, både kolleger og kunder, og som har lyst til å være en del av et arbeidsmiljø og en kultur som bygger på tillit, samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre.

Visste du at:

 • KPMG er et internasjonalt nettverk av revisjons- og rådgivningsselskaper med mer enn 227.000 medarbeidere over hele verden i 146 land. I Norge er vi om lag 1500 medarbeidere fordelt på 25 kontorer over hele landet.
 • Våre verdier er:
  • Integrity: Vi gjør det som er riktig.
  • Excellence: Vi lærer og forbedrer oss hele tiden.
  • Courage: Vi er modige i tanker og handling.
  • Together: Vi respekterer hverandre og styrkes gjennom våre forskjeller.
  • For better: Vi skaper positiv endring.
 • I KPMG vil du ha et bredt spekter av vekstmuligheter gjennom hele karrieren, fra læring på jobben til KPMGs interne utviklingsprogram og med hjelp av en coach innen ditt eget virksomhetsområde.
 • Vi har et brennende engasjement for mangfold og inkludering samt bærekraft.

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i KPMG? Gå inn home.kpmg/no/nb/home/om-kpmg.html eller se linken til høyre.

Interessert?  

Ikke nøl med å ta kontakt med Director Kenneth Hansen, på enten mobil 90 73 76 82 eller mail; kenneth.hansen@kpmg.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

01.03.2022

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Kenneth Hansen

mob: +47 90 73 76 82

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: