KPMG KPMG Audit

Er du klar for å utvikle KPMGs opplæringstilbud?

KPMG søker deg med revisjonsbakgrunn som brenner for kompetanseutvikling

KPMG har et av Nordens ledende revisjonsmiljøer. Kvalitet er på topp i vår agenda, og nå styrker vi laget som jobber med opplæring og etterutdanning av våre revisorer!

Som Audit Learning & Development Manager vil du være navet som får hjulene å snurre og jobbe på tvers av organisasjonen både i Norge og på nordisk nivå. Sammen med gode støttespillere i fagavdelingen, linjen og HR vil du bidra til at dine kollegaer får tidsriktig opplæring og utvikling av høy kvalitet.

Det er stor etterspørsel etter kurs og kompetanseutvikling, og vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag! 

Hvem ser vi etter?  

Vi ser etter deg med erfaring innen revisjon og som vil bidra til å forme individuelle utviklingsløp for fremtidens revisorer. Du brenner for å utvikle kollegaer og har erfaring med å holde kurs innenfor revisjon. Du finner gode løsninger og evner å arbeide med både faglige utfordringer og endringsprosesser. Du jobber målrettet og holder deg oppdatert på nye trender innen både revisjonsfaget og læringsmetoder.  

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer. Samtidig er vi avhengige av medarbeidere som selv tar initiativ for å drive prosesser og prosjekter fremover. Vår ideelle kandidat er inkluderende, deler kunnskap og motiveres av å skape gode relasjoner til kollegaer og samarbeidspartnere.

Vi ser for oss at du har: 

  • Master i Revisjon og Regnskap 
  • Minst 5 års erfaring fra revisjon
  • Erfaring med å holde kurs eller øvrig arbeid med Learning & Development
  • Stor nysgjerrighet og åpenhet for å prøve ut nye opplæringsformer
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig  

Hva tilbyr vi?  

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med gode kolleger i Norge og internasjonalt, alle med ulik bakgrunn og erfaring. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil du få gode muligheter for både faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs Nordiske og globale Learning & Development miljø. 

Interessert?  

Ikke nøl med å ta kontakt med Sofia Ribers på 40 63 90 39 for mer informasjon.  

Vi har kontorer flere steder i landet og vi kan også åpne for andre arbeidssteder enn Oslo om det kan være aktuelt for deg.

Søknadsfrist

20.10.2021. Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende. 

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

20.10.2021

Arbeidssted:

Fleksibelt

Kontaktpersoner:

Sofia Ribers

mob: +47 40 63 90 39

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo