KPMG Infrastructure

Vil du jobbe med rekruttering i et av landets ledende kompetansehus?

KPMG søker rekrutteringsrådgiver

KPMG har i dag flere av Norges fremste eksperter innen en rekke fagområder og vi skal bli mange flere. Vi ser etter deg som brenner for rekruttering og som kan hjelpe oss med å rekruttere de rette menneskene inn i KPMG.

Hos oss får du
Hos oss vil du få mye selvstendig ansvar. Du vil være en viktig rådgiver og sparringspartner for ledere i organisasjonen og ha påvirkningskraft innenfor eget fagområde.

KPMG er et tverrfaglig kompetansehus med eksperter innen risikotjenester, revisjon, økonomi, strategi og juridiske tjenester. Vi kan love deg at du vil få samarbeide med, og ikke minst rekruttere, noen av markedets dyktigste innenfor sine fagområder.

Vi ser etter
Vi ser etter deg som kan bistå interne rekrutteringsprosesser og være en rådgiver for «best practice» innen rekruttering. Du kan bidra til at KPMG, og våre kandidater, opplever en profesjonell prosess.

Du evner å skape gode relasjoner til de rundt deg og er komfortabel i en utadvendt rolle der du vil møte både interne kunder og eksterne kandidater. Du må kunne takle stramme og tidvis skiftende tidsfrister, samt drive egne oppgaver fremover. Vi trenger en som kan og vil jobbe med hele rekrutteringsprosessen, fra annonsering til beslutningsstøtte.

Vi har tro på at ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver bidrar til enda bedre løsninger. Vi trenger et større mangfold blant våre ansatte og oppfordrer spesielt deg som har en minoritetsbakgrunn eller er mann, eller til og med begge deler, til å søke.

Du vil få jobbe med

 • Rådgivning og støtte ved rekruttering til KPMG
 • Employer Branding aktiviteter i samarbeid med intern markedsavdeling
 • Deltakelse i studentrekruttering
 • Utvikling av rekrutteringsprosessene i KPMG i henhold til vår rekrutteringsstrategi

Vi ser for oss at du har

 • 1-5 års erfaring fra relevant rekrutteringsarbeid
 • Relevant utdannelse
 • Intervjuerfaring
 • Sertifisering i bruk av personlighets- og evnetester, helst Aon sitt kartleggingsverktøy
 • Meget gode norsk- og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

Slik er det å jobbe hos oss
Rekrutteringsteamet jobber sammen for å støtte organisasjonen best mulig og sikre gode kandidatopplevelser. Vi hjelper hverandre, deler av vår kompetanse og spiller hverandre gode. Det er viktig for oss at du deler disse verdiene og samtidig ønsker å ha det gøy på jobb!

Det er verdt å nevne at du blir en del av en People & Culture avdeling som for tiden er under betydelig utvikling for å støtte KPMGs videre vekst gjennom en enda mer relevant og moderne HR-strategi. Samtidig lanseres en ny merkevareplattform for hele KPMG.

Nysgjerrig?
Ikke nøl med å kontakte Sara Stegen, Head of Recruitment, på telefon 93 26 11 75 dersom du har spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

 • Viken
 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Sara Stegen

mob: +47 93 26 11 75

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo