KPMG Digital Platforms

Ønsker du å jobbe med noen av Norges mest utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjekter?

KPMG Digital Platforms søker integrasjonsarkitekter

Hva kjennetegner våre rådgivere og spesialister innenfor integrasjonsarkitektur

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innenfor digital rådgiving og teknologiledelse, og vi opplever en økende etterspørsel av vår kompetanse i markedet. Våre integrasjonsarkitekter arbeider med noen av Norges mest utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene, både innenfor offentlig og privat sektor.

Vi investering tungt innenfor tjenester knyttet til teknologi og digitalisering, opplever rask vekst og søker nå flere spesialister til nasjonale og internasjonale oppdrag. Vi søker deg som brenner for å finne nye måter å utnytte moderne teknologi som bidrar til realisering av forretningsstrategi, økt produktivitet og effektivisering.

Vi ønsker å rekruttere integrasjonsarkitekter

Vi er på utkikk etter flere nye kollegaer med ulikt erfaringsnivå. Avhengig av din profil og erfaring vil vi sammen skreddersy en pakke som gjør at du best mulig får brukt og utviklet din fag- og lederkompetanse, samt din innovasjonskraft.

For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller med et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av vår digitale rådgivning. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillit på alle nivåer, samtidig er du ikke er redd for å utfordre 'status quo'. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Ønskede kvalifikasjoner og kompetanse, i tillegg til relevant universitets- eller og høyskoleutdanning er:

 • Minimum 3 års erfaring som integrasjonsarkitekt fra privat og / eller offentlig sektor
 • Erfaring med modelleringsspråk (f.eks. UML, BPMN) og arkitekturdesignverktøy (f.eks. Visio og Archimate)
 • Erfaring med integrasjonsmønstre og –design, inkl. API, orkestrering, microtjenester, kontainerløsninger som Kubernetes
 • Erfaring med sikkerhetsoppsett knyttet til integrasjoner
 • Erfaring med å følge opp utviklerteam for integrasjoner
 • Erfaring med leverandørhåndtering
 • Erfaring med å gi implementeringsveiledning basert på beste praksis til kunder gjennom hele livssyklusen i komplekse IT-prosjekter
 • Erfaring med sky- og hybridarkitektur, erfaring med skyplattformer som Microsoft Azure, AWS og / eller Google Cloud
 • Flytende i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss?

 • «Start-up feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av. Alle våre medarbeidere har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss.
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av.
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger.
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer.
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad.
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concept, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Ta kontakt med Sylvelin Hartjen (sylvelin.hartjen@kpmg.no / + 47 950 11 238) eller Nima Bamiri (nima.bamiri@kpmg.no / +47 916 04 407) dersom du har spørsmål til stillingen.

Vi behandler søknader fortløpende og ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Vi søker også etter nye kollegaer i en rekke andre roller. Hvis du kanskje heller er mer interessert i å fordype deg i andre fagretninger, se også de andre rollene vi er på utkikk etter.

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Hele Norge

Kontaktpersoner:

Sylvelin Hartjen

mob: 950 11 238

Nima Bamiri

mob: 916 04 407

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: