KPMG Digital Platforms

Vil du bygge din kompetanse innen Microsoft-teknologi?

KPMG sin satsning på Microsoft Dynamics 365 og Power Platform opplever sterk vekst der markedet etterspør stadig mer av våre tjenester.

Vi søker derfor nye kollegaer som er klare for å ta det neste karrieresteget og på en rask og effektiv måte bygge kompetanse på markedets viktigste plattform for digital transformasjon. Hos oss vil du være sikret interessante oppgaver på de mest spennende prosjektene umiddelbart etter opplæringsprogrammet.

Vi søker etter deg som har arbeidet med implementering av forretningssystemer, herunder ERP, CRM og andre systemer som f.eks. lavkodeverktøy for automatisering av arbeidsprosesser.

Din erfaring er enten fra leverandørsiden (konsulentbransjen) som har stått for implementering av forretningssystemer for virksomheter, eller fra kundesidens mottaksprosjekt der du har vært en aktiv deltaker i et implementeringsforløp og/eller er en kyndig bruker.

Din systemkompetanse er relevant uavhengig av hvilke plattformer eller bransjer du har erfaring fra. SAP, Oracle, Infor M3, IFS, Agresso, Visma, Salesforce, osv, det spiller ingen rolle. For vi i KPMG tror at en stor del av kompetansen du har opparbeidet deg er viktige, men også overførbare grunnsteiner. Og vi er sikre på at vi gjennom vårt målrettede og skreddersydde opplæringsprogram raskt og effektivt vil kunne bygge deg opp som en fagekspert innen Microsoft Dynamics’ forretningssystemer. Du vil kunne fortsette å jobbe med områder du allerede har erfaring med, men på en annen systemplattform.

Vi er fleksible på erfaringsnivå, og oppfordrer deg til å søke uavhengig av antall år erfaring.

Les og lær mer om vårt skreddersydde opplæringsprogram her.

Vi ser etter personer med kompetanse innen ett av følgende områder:

Supply Chain: du har funksjonell systemkompetanse på én eller flere prosessområder innen Supply Chain, eksempelvis innen innkjøp, logistikk, varelager, POS, detaljhandel, kvalitet, transport, prosjekt, FDV eller produksjon og PLM.

Finans: du har funksjonell systemkompetanse på én eller flere prosessområder innen finans, eksempelvis grunnleggende regnskap og regnskapsprinsipper, kontroll og rapportering, finansiell drift av virksomheter, leverandørgjeld og kundefordringer, skatter og avgifter, kostnadsprinsipper, anleggsmidler og budsjettering.  

CRM: du har funksjonell systemkompetanse på én eller flere prosessområder innen salg, service, Field Service og markedsføring. Du har kompetanse på tradisjonelle CRM-teknologier

Lavkodeteknologi: du har funksjonell og teknisk kompetanse på lavkodeteknologier for automatisering av arbeidsprosesser, visualisering, rapportering og analyse av data, samt intelligente chatboter, IoT og AI.   

Prosjektledelse: du har kompetanse og erfaring med å ha ledet prosjekter for implementering av forretningssystemer, fortrinnsvis ERP og CRM. Du har god teknologi- og forretningsforståelse og kan bryte ned komplekse problemstillinger samt etablere og oversette strategiske målsettinger i konkrete initiativer og aktiviteter.

Testledelse: du har kompetanse innen test som fagområde og har innehatt rollen som testleder i IT-prosjekter, fortrinnsvis for implementering av skybaserte forretningssystemer. Du har kompetanse og erfaring med å planlegge funksjonelle og ikke-funksjonelle tester, ende-til-ende tester og regresjonstest. Du har god kjennskap til testverktøy (eksempelvis Jira, Confluence, Azure DevOps).

 

Bli en del av vårt team!

Vi jobber ‘rett frem’ og fokuserer på å raskt levere verdi til våre kunder gjennom å kombinere teknisk spisskompetanse og forretningsmessig forståelse i et bærekraftig perspektiv.
Hvis du har annen relevant kompetanse er du også velkommen til å kontakte oss.

I KPMG hjelper vi hverandre, deler av vår kompetanse og spiller hverandre gode. Vi har et arbeidsmiljø og en kultur som bygger på tillit, tverrfaglig samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre. Det er viktig for oss at du deler disse verdiene og samtidig ønsker å ha det gøy på jobb!

Har du spørsmål?

Da kan du gjerne ta kontakt med Susanne Erichsen i KPMG.  

E-post: susanne.erichsen@kpmg.no

Telefon: +47 454 78 453

 

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Kontaktpersoner:

Susanne Erichsen

mob: +47 454 78 453

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: