KPMG Deal Advisory

Har du teknologikompetanse og interesse for finans?

KPMG Deal Advisory søker rådgivere til Tech due diligence innen M&A?

KPMG Deal Advisory er blant landets ledende rådgivere innen M&A for PE-fond. Vi opplever nå spesielt sterk vekst i etterspørselen innenfor vårt tjenesteområde Tech-DD (teknisk due diligence), og søker dyktige analytikere og konsulenter som vil være med på denne utviklingen.

I tillegg til Tech-DD bistår KPMG Deal Advisory våre kunder med finansielle og kommersielle analyser, M&A rådgivning, strategi, verdivurdering og finansiell modellering for kjøpere og selgere i forbindelse med transaksjoner, restruktureringer og andre formål. Oppdragene strekker seg fra store internasjonale prosjekter med tverrfaglige internasjonale team til mindre lokale oppdrag.

Hva vi tilbyr

Du vil jobbe på team på 3-5 personer med teknologi- og finansbakgrunn, som sammen vil bistå PE-fond i M&A-prosessen med å vurdere oppkjøp av selskap. Din rolle vil primært være innen Tech-DD med fokus på å vurdere kvalitet på teknisk løsning og IT-arkitektur, kvalitet på utviklings- og PM-organisasjon, samt identifisere behov for utbedring / teknisk gjeld. Disse analysene benyttes så for en totalvurdering av oppkjøpskandidaten.

Fra starten av vil du være en del av KPMGs strategi og M&A-team, med primært fokus på Tech-DD. Du vil få god opplæring og vi forventer at du raskt vil kunne lede denne delen av en M&A-prosess, samt være med å utvikle dette området i KPMG. Du vil i tillegg jobbe tett med Digital Platforms i KPMG.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har kompetanse innen IT / teknologi kombinert med en interesse for finans og M&A, samt 1-5 års arbeidserfaring.

  • Utdanning og / eller arbeidserfaring innen teknologi
  • God forretningsforståelse, sterke problemløsnings- og analytiske evner
  • Evne til å samarbeide og skape tillit hos kollegaer og kunder, ta ansvar for egne leveranser og vise initiativ

Praktisk informasjon

Oppstart er fortløpende. Legg inn din søknad ved å følge linken "Søk her".

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Jørgen Stenbakk

mob: +47 46827713

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: