KPMG Digital Platforms

Rådgiver innenfor Technology Adoption

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Hva kjennetegner våre rådgivere innenfor Technology Adoption?

Vi er blant de fremste ekspertene i Norge innenfor adopsjon av teknologier som f.eks. Microsoft 365, Dynamics 365, Microsoft Viva, ServiceNow og Google Workspace. Rådgiverne arbeider med noen av de mest utfordrende digitaliserings- og transformasjonsprosjektene i Norge, både i offentlig og privat sektor. Vi har blant annet hjulpet de største bankene, kommunene og statlige organisasjoner med adopsjon av teknologi. Prosjektene kan vare i alt fra noen uker til flere år.

Vi har flest prosjekter i Norge, men har tett dialog med det globale KPMG-nettverket og det hender at vi kjører prosjekter i andre land. Vi hadde blant annet en konsulent i 2021 som var i et 12-måneders-prosjekt i Luxembourg. Rådgiverne innehar forskjellige roller i prosjektene. Blant annet prosjektledere, endringsledere, opplæringseksperter, produkteksperter, kommunikasjonseksperter og strategiske rådgivere. Vi jobber tett med kundene og hjelper de med å ta de riktige valgene når teknologien skal innføres slik at brukerne tar det i bruk på riktig måte.

Hvem er det vi ser etter?

Vi vokser raskt, og søker nå flere rådgivere med minimum 3 års erfaring. Vi søker etter de fremste ekspertene i Norge på teknologiadopsjon. Avhengig av din profil og erfaring vil vi sammen skreddersy en pakke som gjør at du best mulig får brukt og utviklet din fag- og lederkompetanse.

For å lykkes hos oss må du være en utpreget lagspiller med et sterkt ønske om å bidra til videreutviklingen av vår digitale rådgivning. Gjennom din evne til å lytte skaper du tillit på alle nivåer samtidig som du ikke er redd for å utfordre 'status quo'. Du er vant med høyt arbeidstempo og trives med å håndtere mange prosesser samtidig. I tillegg er du positiv, nysgjerrig og løsningsorientert som person.

Rådgiver innenfor Technology med mer enn 3 års erfaring:

 • Kompetanse innenfor en av disse teknologiene: Microsoft 365, Viva, Dynamics 365, ServiceNow, eller Google Workspace
 • Endringsledelseskompetanse
 • Kompetanse innenfor adopsjon av teknologi
 • Kompetanse knyttet til opplæring og kommunikasjon
 • Strategikompetanse knyttet til innføring av teknologi

Hoveddelen av våre ressurser sitter i Oslo, men vi er åpne for søknader fra andre steder også.

Hvordan vil arbeidshverdagen din være hos oss?

 • «Startup feeling»: Vi bygger og endrer oss kontinuerlig. Med oss har du muligheten til å være med fra starten av og har stor påvirkningskraft på hvordan vi utvikler oss.
 • «Verdibasert ledelse» Vi bryr oss om hverandre og ønsker at alle skal lykkes. Vi deler kompetanse og ideer som alle har nytte av.
 • «Lave skuldre» og rom for personlighet: Vi har det gøy på jobb! Humor, selvironi og manglende selvhøytidelighet kjennetegner våre ansatte.
 • Spennende muligheter: Krevende og motiverende kunder som tilbyr spennende prosjekter og kreative problemstillinger.
 • Kompetansedeling: Vi forventer at man ikke bare lærer selv, men også deler kompetansen sin med kollegaer.
 • Kompetansebygging: Våre prosjektteam bemannes basert på kompetanse og karrieremål, ikke etter avdeling eller stillingsgrad.
 • Målorientert: Vi gjør gjerne proof-of-concepts, men vårt mål er å finne løsninger som utgjør reell forskjell for våre kunder.

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Legg ved søknad og CV, så tar vi kontakt med deg. Vi rekrutterer kontinuerlig og går fortløpende gjennom de spennende søknadene som kommer inn.

Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg.

Mie Johannessen +4797070290 / mie.johannessen@kpmg.no eller Joakim Thorvildsen Johansen +4747249429 / joakim.johansen@kpmg.no

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Kontaktpersoner:

Joakim Thorvildsen Johansen

mob: 472 49 429

Mie Johannessen

mob: 970 70 290

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: