KPMG

Vi vil ha deg med på laget!

KPMG Innlandet søker revisorer

Revisjon handler om å skape tillit i næringslivet og bidra til at små og store bedrifter tar gode beslutninger som skaper verdier for samfunnet. Vil du jobbe i et av de ledende kompetansehusene som til daglig jobber med mange av de mest spennende virksomhetene du finner i Norge? Vi vokser og har spennende oppgaver til engasjerte revisorer! Vi ser etter både erfarne og nyutdannende revisorer som vil være med på laget.

Hos KPMG setter vi «people first». Våre ansatte går på jobb hver dag for å levere verdifulle tjenester til alle kundene våre, men også for samfunnet som helhet. Vi er derfor opptatt av å skape gode rammer for at alle våre ansatte skal ha et godt og inkludere arbeidsmiljø som setter hver av dem i fokus, og som legger til rette for personlig og faglig utvikling.

På Innlandet er vi omtrent 40 ansatte og har kontorer i Hamar, Elverum og Tynset. Vi reviderer både store internasjonale konsernregnskap, men også regnskapene til mange små og mellomstore bedrifter. Hos oss vil du møte hele bredden i næringslivet. Vi tenker nytt og markedsorientert og den rette personen får en variert kundeportefølje og mulighet til å bli kjent med flere spennende bransjer.

En karriere hos oss vil gi deg: 

  • Spennende utviklings- og karrieremuligheter i et ledende internasjonalt kompetansehus
  • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
  • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling
  • Inspirerende og sosialt arbeidsmiljø

Vi ser for oss at du har følgende kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Gode mellommenneskelige evner – du trives rundt folk, er nysgjerrig på andre og skaper naturlig tillit hos kolleger og kunder
  • Høyere utdannelse innen økonomi, finans eller revisjon
  • Solide analytiske evner og god forretningsforståelse
  • Evne til å ta utfordringer på strak arm og vise initiativ
  • Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk

Vi tilbyr:

Vi kan tilby deg unike karrieremuligheter, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver samt et stimulerende og sosialt arbeidsmiljø. Miljøet hos oss er ungt og vi kjennetegnes av humor, lite selvhøytidelighet, engasjement og høy trivsel.

Som del av et internasjonalt og ledende kompetansehus vil du i KPMG oppleve solid utvikling, både faglig og personlig.

Vi er markedsledende på datadrevne revisjonsprosesser og KPMG Norge er i førersetet i utviklingen av løsningene som brukes globalt. Hos oss får du derfor jobbe med de nyeste verktøyene for dataanalyse, og sammen med dyktige kollegaer blir du med og videreutvikler neste generasjons revisjonsløsninger.

Nysgjerrig?

Ikke nøl med å ta kontakt med Tom Kristian Braaten (tlf. 40639415, tom.kristian.braaten@kpmg.no) for en uformell prat eller spørsmål.

Vi behandler søknader løpende, og ser gjerne at du søker så snart som mulig. Søknadsfrist er søndag 31 januar.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Innlandet

Søknadsfrist:

31.01.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Hamar, Elverum eller Tynset

Kontaktpersoner:

Tom Kristian Braaten

mob: +47 40639415

Adresse:

Vangsvegen 73 2317 Hamar