KPMG Cyber & Security

Vil du også bryne deg på neste store utfordring innen cybersikkerhet?

KPMG søker sikkerhetstester

KPMGs tverrfaglige cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!  

Dette ser vi etter:

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med sikkerhetstesting og etisk hacking. Du er typen som liker å vite hvordan teknikken bak teppet egentlig fungerer, og som gjerne prøver ut nye ting i din egen hjemmelab. Kanskje har du noen kule prosjekter du vil vise frem til oss?

Du jobber målrettet, er sikkerhetsfokusert og holder deg oppdatert på nye trender innen teknologi og metodeverk. Du ser muligheter og løsninger der andre ser utfordringer. Du er kreativ og du trives med å utvikle verktøy, teknikker og metoder. Du samarbeider godt med andre og motiveres av bidra med å styrke sikkerheten hos KPMGs kunder innen samfunnskritiske sektorer.

Vi ser for oss at du har:

  • Relevant utdanning, gjerne mastergrad, men relevant erfaring og solid kompetanse kan kompensere for manglende utdanning
  • Relevante sertifiseringer eller kurs fra eksempelvis SANS, Microsoft, Amazon og Google og Cisco
  • Erfaring fra ulike typer penetrasjonstesting
  • Erfaring fra å jobbe i red team/blue team
  • God kunnskap om operativsystemer og nettverk
  • Erfaring med scriptspråk som Python, Bash, Perl, PowerShell, etc.
  • Kjennskap til moderne webstack
  • Gjerne relevant bransjeerfaring fra helse, bank/finans, industri, energi, forsvar, politi eller andre samfunnskritiske funksjoner
  • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.  

Slik er det å jobbe hos oss:

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Prosjektene våre varierer i lengde og omfang og man er ofte engasjert i flere kunde- og internprosjekter samtidig. Våre medarbeidere er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.

Dette får du:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med over 50 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder. 

Interessert? 
Ikke nøl med å ta kontakt med Director Marianne Aas på telefon 95 88 77 24.

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende.

Del på:

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

23.01.2022

Kontaktpersoner:

Marianne Aas

mob: +47 958 87 724

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo