KPMG People & Culture

Vil du jobbe med rekruttering av nyutdannede i et av landets ledende kompetansehus?

KPMG søker rekrutteringskoordinator

Rekrutteringsteamet holder i et av KPMGs største og viktigste prosjekter - rekruttering av nyutdannede. Rekruttering av fremtidens revisorer og rådgivere er avgjørende for at vi skal lykkes som selskap.

Å skape relasjon til studenter og tiltrekke oss nye talenter krever strukturert arbeid, god planlegging, solid gjennomføring og mange morsomme aktiviteter.

Vi jobber kontinuerlig med forbedring og utvikling av vårt arbeid med rekruttering av nyutdannede og ser nå etter et systemhode og en brilijant koordinator som kan hjelpe oss.

Vi ser etter deg som

  • Elsker struktur og orden og som brenner for å lage gode systemer. Du tar gledelig tak i nye problemstillinger for å finne de gode løsningene og tar en utfordring på strak arm. Du trives best i et travelt miljø med masse energi og korte tidsfrister.
  • Er en prosessdriver og jobber aktivt for å sikre fremdrift i prosjekter. Du er proaktiv og slipper ikke tak i en oppgave før den er fullført.
  • Evner å skape gode relasjoner til de rundt deg og er komfortabel i en utadvendt rolle der du vil møte både interne kunder, samarbeidspartnere og studenter. Å yte service er for deg en selvfølge og gir deg energi.
  • Har interesse for digitale verktøy og lærer deg raskt nye systemer. Klarer du å finne nye måter å effektivisere eller forenkle prosesser er du ekstra godt fornøyd.

Du vil få jobbe med

  • Planlegging, gjennomføring og koordinering av rekruttering av nyutdannede nasjonalt
  • Aktiviteter og arrangementer mot og med studenter i samarbeid med med vår Employer Branding ansvarlig
  • Utvikling av rekrutteringsprosessene i KPMG i henhold til vår rekrutteringsstrategi

Din viktigste oppgave er å sørge for at alle i KPMG og våre kandidater opplever en profesjonell og forutsigbar rekrutteringsprosess. Dette innebærer å organisere og koordinere prosjektet Graduate Recruitment, med spesielt ansvar for et eget forretningsområde. Dette er du selvfølgelig ikke alene om. Ikke bare vil du jobbe tett med resten av rekrutteringsteamet, du vil også jobbe med dedikerte rekrutteringsressurser i ditt forretningsområde, samt et nyskapende markedsteam og Norges beste eventansvarlig!

Vi ser for oss at du har
Vi ser for oss at du har en bachelor og helst 1-2 års relevant erfaring. Denne erfaringen trenger ikke være innenfor rekruttering. Rekruttering kan vi lære deg. Men det er avgjørende at du kan vise til erfaring med, interesse for og gode evner innen planlegging, koordinering og gjennomføring av prosjekter, prosesser, arrangementer/eventer eller lignende. I tillegg snakker og skriver du godt både på norsk og engelsk.

Vi har tro på at ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaringer og perspektiver bidrar til enda bedre løsninger. Kanskje har du trodd at vi kun ansetter en viss type mennesker med en bestemt utdanningsbakgrunn? Eller at ikke KPMG er noe for deg? Vi håper dette ikke stemmer og at du vil fortelle oss hvorfor du og din kompetanse er akkurat det vi trenger i vårt arbeid med rekruttering av nyutdannede.

Slik er det å jobbe hos oss
Rekrutteringsteamet jobber sammen for å støtte organisasjonen best mulig og skape gode kandidatopplevelser. Vi hjelper hverandre, deler av vår kompetanse og spiller hverandre gode. Det er viktig for oss at du deler disse verdiene og samtidig ønsker å ha det gøy på jobb!

Det er verdt å nevne at du som del av vårt rekrutteringsteam også blir del av en People & Culture avdeling som for tiden er under betydelig utvikling for å støtte KPMGs videre vekst gjennom en enda mer relevant og moderne HR-strategi. Samtidig lanseres en ny merkevareplattform for hele KPMG.

Nysgjerrig?
Ikke nøl med å kontakte Sara Stegen, Head of Recruitment, på telefon 93 26 11 75 dersom du har spørsmål. Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Sara Stegen

mob: +47 93 26 11 75

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo