KPMG

KPMG søker ServiceNow-spesialister

Vi i KPMG er i gang med å bygge det beste ServiceNow-fagmiljøet i Norge. Mange av våre kunder kjenner ServiceNow som et verktøy for IT-avdelingen, men plattformen har også et fantastisk potensiale for resten av virksomheten. Gjennom å kombinere fagkompetanse, sektorinnsikt og teknologi skal KPMG levere konkrete resultater som betyr noe for kunden – og det håper vi du vil være med på! 

Vi ser etter personer med kompetanse innen ett av følgende områder: 

Rådgiver: Du kan funksjonell arkitektur og har erfaring med å omsette behov til løsninger. Du har kompetanse innenfor ITBM, GRC, SecOps eller CSM og er gjerne sertifisert på en eller flere enkeltmoduler for disse fagområdene i ServiceNow. Hos oss vil du være en brobygger mellom det tekniske og det funksjonelle, og vil arbeide tett med andre fageksperter innen KPMGs tjenesteområder.   

Arkitekt: Du har kompetanse og erfaring med arkitektur, og forståelse for hvordan ServiceNow kan understøtte både funksjonelle og tekniske behov. Du har arbeidet med løsningsarkitektur i prosjekter hvor ServiceNow eller tilsvarende plattformer er benyttet. Hos oss vil du være den som designer hvordan ServiceNow passer inn i kundens økosystem, og kan lede og kvalitetssikre den tekniske gjennomføringen ved å bruke din kunnskap og erfaring som arkitekt. 

Teknisk ekspert: Du har kompetanse på konfigurasjon, utvikling og integrasjoner i ServiceNow, og har gjerne én eller flere sertifiseringer på plattformen. Hos oss vil du både kunne utføre slike oppgaver selv og være et bindeledd mot våre kollegaer når det er større utviklingsoppgaver som skal utføres. Vi er også åpne for deg som er teknisk med mindre erfaring, men som ønsker å utvikle deg på området. 

Dersom du har annen relevant kompetanse er du også velkommen til å kontakte oss. 


Hvorfor bør du være med på denne satsningen?
 

Du får være med på å utvikle et stort satsingsområde i KPMG 
KPMGs bransjekunnskap og metodeverk, kombinert med ServiceNow sin innovative teknologi, gjør at vi kan levere de konkrete løsningene kundene våre forventer. Dette kan eksempelvis være å bygge en bedre «ansattreise» internt i virksomheten, datadrevet styring av risiko og sikkerhet, porteføljestyring som sikrer overordnet koordinering i gjennomføringen av strategi og prioriteringer eller automatisering av kjerneprosesser.  

Du vil få mulighet til å påvirke og løse forretningskritiske problemstillinger på et strategisk nivå. Samtidig vil du få en sentral rolle og muligheten til å utvikle et helt nytt og viktig satsingsområde i KPMG. 

KPMG satser stort sammen med ServiceNow internasjonalt Vi er en «Global Elite Partner» av ServiceNow, og har et internasjonalt apparat av fageksperter som alle jobber sammen for å skape det beste ServiceNow-miljøet i verden. 

Vi har tilpasset vår forretningsmetodikk («Powered») til plattformen, noe som gjør at kundene effektivt kan ta i bruk plattformen «ut av boksen», og tilpasse den til sine behov. 

Du får jobbe med alt fra cybersikkerhet til bærekraft 
KPMG har eksperter med høy fagkompetanse og innsikt i ulike bransjer. Vi har noen av Norges ledende fagmiljøer innen sikkerhet, risikostyring, teknologi, bærekraft, endringsledelse og porteføljestyring for å nevne noen. 

Mange oppgir nettopp dette som en av hovedgrunnene til at det er så spennende å jobbe i KPMG; vi jobber sammen til det beste for våre kunder. Dette gir unik erfaring innenfor mange områder. 

I KPMG hjelper vi hverandre, deler av vår kompetanse og spiller hverandre gode. Vi har et arbeidsmiljø og en kultur som bygger på tillit, tverrfaglig samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre. Det er viktig for oss at du deler disse verdiene og samtidig ønsker å ha det gøy på jobb! 

Har du spørsmål?
Da kan du gjerne ta kontakt med Cathrine Sook Foss, Cathrine.Foss@kpmg.no/ 924 94 888.

 

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Søknadsfrist:

Løpende

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Sara Stegen

tlf: 93261175

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo