KPMG Law

Vi er i vekst og trenger flere dyktige medarbeidere på laget

Vil du jobbe med indirekte beskatning og handel over landegrenser i et av landets ledende advokatfirmaer?

Arbeidsgiver: KPMG Law Advokatfirma AS

Stillingstittel: Advokat / Advokatfullmektig

Vi søker en dyktig og engasjert advokat eller advokatfullmektig som har lyst til å jobbe med spennende juridiske problemstillinger innenfor indirekte beskatning hvor både avgifter og toll står i sentrum. Vi søker fortrinnsvis etter kandidat med erfaring, men også deg som er nyutdannet sommer eller høst 2022 er velkommen til å søke.

Vi har alle type kunder fra små start-up selskaper til store internasjonale børsnoterte selskaper. Fokus på indirekte beskatning knyttet til miljø, energi og bærekraft har økt vår oppdragsmengde.

Indirekte beskatning:

Utviklingen, både i Norge og internasjonalt, viser at indirekte skatter i form av merverdiavgift og særavgifter har blitt stadig viktigere for virksomheter. Det påvirker logistikk- og forsyningskjeden, fortjenestemarginer og relasjoner med myndighetene. Skattemyndighetene har også et stadig økende fokus på indirekte skatter som inntektskilde og våre kunder vil sikre at de opptrer i samsvar med lovpålagte plikter.

KPMG Law tilbyr kvalifisert rådgivning innen skatt, avgift og forretningsjuss for både det norske og det internasjonale bedriftsmarkedet. Avhengig av kompleksiteten i oppdraget, trekker vi inn eksperter innen revisjon og rådgivning. Vi kan dermed tilby helhetlige løsninger som innebærer mer enn juridiske vurderinger. Dette gir våre kunder trygghet for at de økonomiske, kommersielle og juridiske aspektene ved virksomheten blir ivaretatt.

Som del av teamet vårt kan du forvente spennende og varierte oppgaver i et av landets ledende fagmiljøer på indirekte beskatning, med dyktige, engasjerte og utrolig hyggelige kollegaer!

Dette kan du jobbe med:

 • Løpende rådgivning på indirekte beskatning (merverdiavgift, særavgifter og toll) og lovgivning knyttet til eksportkontroll og andre grenserelaterte problemstillinger
 • Oppfølgning/koordinering av grensekryssende prosjekter i bygge- og infrastrukturprosjekter
 • Transaksjoner og restrukturering (due diligence)
 • Korrespondanse med bl.a. avgiftsmyndighetene
 • Klagesaker og rettsaker

Dette ser vi etter - Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

 • Juridisk embetseksamen/ master i rettsvitenskap, med gode resultater
 • Interesse for og/eller erfaring innenfor indirekte beskatning er foretrukket
 • Markedsorientert og interesse for nasjonal og internasjonalt næringsliv
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk, ev. andre fremmedspråk er et pluss
 • Høy arbeidskapasitet, faglig dyktighet og serviceinnstilling
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Du er en utpreget lagspiller som bidrar til å gjøre vårt team enda bedre

Hva du kan forvente:

Vi stiller krav, men kan love deg både tett oppfølging og varierte utfordringer. Som medarbeider i KPMG Law, vil du få muligheten til å utvikle deg til en suveren advokat og rådgiver. Vi ønsker oss størst mulig mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater å søke.

Hos oss vil du arbeide med utfordrende og varierte oppgaver samt få en unik mulighet til å utvikle deg i et internasjonalt miljø. Ikke minst vil du samarbeide tett med dedikerte og faglig dyktige advokater, advokatfullmektiger og økonomer, samt kollegaer innenfor rådgivning og revisjon. Vi har et svært godt sosialt og inkluderende arbeidsmiljø hvor du blir sett, hørt og utfordret.

Om  KPMG Law Advokatfirma:

I Norge har KPMG Law over 130 ansatte fordelt på kontorer i 10 byer. Vi er en del av KPMGs globale nettverk av spesialister, representert i nærmere 150 land, med over 150 000 engasjerte medarbeidere. Gjennom vårt globale KPMG-nettverk av forretningsadvokater i nær 70 land kan vi tilby sømløse og helhetlige "one-stop shop"-løsninger innen de fleste geografier og kompetanseområder.

KPMG Law gir derfor våre klienter tilgang til lokalkunnskap på et globalt nivå. Vårt mål er å gjøre det komplekse forståelig, og på den måten bidra til at våre kunder kan navigere trygt gjennom et stadig mer lovregulert landskap

Interessert?

Har du ytterligere spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med Director/Advokat Kjerstin Ongre på telefon 40639458 eller e-post: kjerstin.ongre@kpmg.no 

 

Søknadsfrist: 29.mai. Vi behandler søknader fortløpende. 

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

29.05.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Kjerstin Ongre

mob: +47 40639458

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo