KPMG Risk & Regulatory

Er du en erfaren samfunnsøkonom som er sulten på nye utfordringer?

KPMGs evalueringsteam er på utkikk etter en erfaren samfunnsøkonom. Vi har i de siste årene bygget opp et sterkt team som raskt har etablert seg som et av Norges fremste evalueringsmiljøer. Vår målsetting er å gi kritiske og konstruktive analyser av hvordan forvaltningen løser sitt samfunnsoppdrag, og gi gjennomførbare anbefalinger om bedre og mer kostnadseffektiv levering av tjenester. Vi har også ambisjoner om å jobbe mer med privat sektor.

Hvem er vi
Evalueringsteamet er en del av et stort tverrfaglig miljø. Vi leverer våre oppdrag i samarbeid med andre fagmiljøer i KPMG, som inkluderer mange av Norges fremste eksperter innen områder som IT og IT-sikkerhet, beredskap, bærekraft og granskning.

I de siste årene har våre oppdrag inkludert evalueringer av Politiets Situasjonssenter, IT-angrepene på Stortinget, Ruters covid-håndtering og Anti-korrupsjon i norsk bistand, og en gransking forvaltningskvaliteten av Mattilsynet som var bestilt av Stortinget. Pågående oppdrag inkluderer en evaluering av Norwegian Medical Emergency Team, Etatsamarbeidet mot arbeidslivskriminalitet og Drammen kommunes pandemihåndtering.

Ytterligere behov for samfunnsøkonomisk kompetanse
Som følge av økt oppdragsmengde og stadig mer tverrfaglige og komplekse prosjekter har vi nå behov for å styrke oss innen samfunnsøkonomisk analyse. Vi søker dyktige folk som har erfaring fra analyser av samfunnsøkonomiske effekter og administrative konsekvenser av tiltak og ordninger, konsekvensutredninger, ringvirkningsanalyser, statistisk modellering, analyse av offentlig statistikk.

De(n) vi søker er ellers godt kjent med og erfaren i bruk av relevante verktøy for å analysere og fremstille/visualisere og presentere samfunnsøkonomiske effekter. Tidligere arbeidserfaring fra forskning, evaluerings- og analysemiljøer eller fra konsulentbransjen, vil telle positivt, men er ikke et krav.

Hvorfor bli en del av vårt evalueringsteam
Vi tilbyr en god kombinasjon av fleksibilitet og teamarbeid. Du får mulighet til å utvikle deg faglig og å bidra til en positiv samfunnsutvikling og verdiskapning. Vi har et arbeidsmiljø og en kultur som bygger på tillit, tverrfaglig samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre. Det er viktig for oss at du deler disse verdiene og samtidig ønsker å ha det gøy på jobb! 

Nysgjerrig?
Ikke nøl med å kontakte oss dersom du har spørsmål. Vi ser frem til å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

31.05.2022

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Geir Sundet

mob: +47 40633078

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse: