KPMG Digital Platforms

Digital Platforms søker Microsoft teknologer!

KPMG er en ledende aktør globalt og i Norge innenfor digital rådgiving og ledelse, og det er en økende etterspørsel av vår kompetanse i markedet. 

Vi ser konstant etter flere kollegaer som kan designe, implementere og forvalte teknologiløsninger for våre kunder. 

Dette ser vi etter:  

Vi søker deg som brenner for å finne nye måter å utnytte moderne teknologi, og som bidrar til realisering av forretningsstrategi, økt produktivitet og effektivisering. 

Dette kan du jobbe med:  

· Microsoft 365 - Hele plattformen fra samhandling, til mobilitet og sikkerhet hvor løsningsdesign, utvikling og integrasjon, implementering og konfigurasjon, er noen av stikkordene. 

· Microsoft Azure - Hele plattformen, med spesielt fokus på løsningsdesign, sikkerhet, governance og compliance. 

· Power Platform, Dynamics 365, Applikasjonsutvikling – Vi har et raskt voksende miljø innenfor applikasjon og plattform utvikling hvor C#, .Net, JavaScript og TypeScript er viktige stikkord. 

Sånn er det å jobbe i KPMG:  

KPMG er en arbeidsgiver som fokuserer på hver enkelt ansatts ønske om å yte sitt beste og ikke minst at det skal være gøy å gå på jobb! Vi har et arbeidsmiljø og en kultur som bygger på tillit, tverrfaglig samarbeid og ikke minst et felles mål om å finne de aller beste løsningene for kundene våre. Hvis det er noe som kunne passe greit for deg også er vi meget interessert i å ta en prat og se om vi kan finne på noe moro sammen! 

 

Kontakt Anders Eide på tlf +4741806663 om du skulle ha noen spørsmål.  Vi ser frem til å høre fra deg!

Del på:

Jobbtype:

Fast

Arbeidssted:

Norge

Kontaktpersoner:

Anders Eide

mob: +47 418 06 663

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo