KPMG Advisory Nord

Blir du med å utvikle det ledende rådgivningsmiljøet på teknologi i nord?

Vil du være med å lede og gi råd om teknologi og cybersikkerhet til virksomheter og toppledere?

Ny jobb til høsten? Her er muligheten for deg som er opptatt av både teknologi og forretningsmål, tenker helhet i endringsarbeid og er teamorientert.

KPMG leverer tjenester og rådgivning i verdensklasse. Vi har felles mål om å skape varige resultater gjennom å levere kundeprosjekter av høy kvalitet og bidra til positive endringer.

I Nord-Norge er vi ledende på rådgiving innen teknologi, transformasjon og sikkerhet. Vi har spennende kunder både nord og sør i landet, blant annet innen Helse som er ett av KPMGs viktigste satsningsområder. Sammen er vi straks 15 kolleger på rådgivning i Tromsø og Bodø. Drahjelp får vi både fra våre 90 øvrige kolleger i nord, våre 550 andre rådgiver-kolleger nasjonalt, samt internasjonale kolleger og partnere. Nå ønsker vi oss flere teknologer og ledere i nord som kan inngå i team hos kundene våre. Avhengig av din profil og erfaringsnivå finner vi sammen riktig stilling og rolle for deg hvor du best får brukt din kompetanse og utviklet din karriere.

Prosjektledere/programledere

Du er opptatt av både kundens behov, muligheter som digitalisering gir og teamet du skal bygge i prosjektet. Du vil levere og se resultater. Vi tror det er en fordel om du har erfaring fra innføringer av teknologi i store organisasjoner. Har du i tillegg driv, gode kommunikasjonsevner og kan ta ansvar for å hjelpe kunden også når prosjektet er krevende? Da har du mange av egenskapene som skal til for å bli en tillitvekkende prosjektleder hos oss.

Rådgivere/arkitekter/designere

Som rådgiver i KPMG ser du helhet og sammenhenger fra kundens ståsted. Å jobbe med virksomhetsnær teknologirådgivning krever interesse for hvordan vi best balanserer endringsprosesser, systemlandskap og høye krav til sikkerhet. Du motiveres av å kartlegge dagens situasjon, finne forbedringspotensialer og beskrive fremtidstilstander. Våre kunder trenger oss til nettopp å ivareta sammenhengen mellom forretningsmål, brukere, systemer, prosesser, sikkerhet og informasjon. Vi tror derfor du liker å ha teknologioverblikket og se helheten i endringsarbeidet. Din evne til å kommunisere problemstillinger og leveranser til både IT-kolleger og til virksomheten er viktig.

Vi er ute etter teknisk dyktige personer som har relevant erfaring innen ett eller flere av følgende områder: Virksomhetsarkitektur, tjenestedesign, sikkerhetsarkitektur, løsningsarkitektur, integrasjon, skybaserte tjenester eller anskaffelse av teknologi/applikasjoner.

Felles krav til alle stillinger hos oss:

  • Høyere utdannelse (lang erfaring eller veldig sterk faglig profil kan kompensere)
  • At du ønsker å holde deg faglig oppdatert og er nysgjerrig på nye kundebehov og trender
  • At du behersker norsk og engelsk muntlig og skriftlig

I KPMG er karrieremulighetene tilpasset dine ambisjoner. Vi kan tilby skreddersydde kompetanseprogrammer tilpasset det faglige nivået du har. Vår kultur er inkluderende, der kunnskapsdeling, faglig utvikling og teamarbeid står sentralt. Vi ansetter mennesker som ønsker å jobbe sammen med andre for å skape gode resultater og dele sin kompetanse.

Vi har mange faglige og sosiale arenaer og personalgoder som bidrar til trivsel og personlig utvikling. Våre medarbeidere kan nyte godt av personalgoder som studiestøtte, kantine og gode pensjons-, helse- og forsikringsordninger. Brenner du for en spesiell sak eller ønsker å dele din kompetanse med veldedige organisasjoner, kan du engasjere deg i lokale og globale samfunnsinitiativer eller gjøre pro bono-arbeid.

Arbeidssted:

Primært Tromsø eller Bodø, hvor vi har tilpassede og sentrumsnære lokaler og hyggelige kolleger å samarbeide med. Men kompetanse og motivasjon er viktigere enn arbeidssted, så ta kontakt om du har andre behov. Selv om vi jobber mye digitalt, har vi noe reisevirksomhet i perioder.

Har du lyst til å høre mer om mulighetene hos oss? Ikke nøl med å ta kontakt med Vilhelm Hoel på 40639146, Trygve Hardersen på 40553025 eller Anders Høydalsvik på 92012119 hvis du har spørsmål eller vil ta en uformell prat om stillingene.

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Del på:

Fylke:

  • Nordland
  • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

08.08.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Tromsø og Bodø

Kontaktpersoner:

Anders Høydalsvik

mob: +47 92012119

Trygve Hardersen

mob: +47 40553025

Vilhelm Hoel

mob: +47 40639146

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sjøgata 8 9008 Tromsø