KPMG Lighthouse

KPMG Lighthouse søker Data Analysts - Maskinlæring og AI

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd til våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Vi leverer hele bredden av tjenester innen data og analyse, automasjon, maskinlæring og kunstig intelligens. Vi er virksomheters partner fra strategi til implementering og rapportering – og nå trenger vi deg!

Hva kjennetegner våre Data Analysts - maskinlæring og AI?

Våre Data Analysts innen maskinlæring og AI deltar aktivt i ulike prosjekter og programmer hos store og mellomstore kunder i både offentlig og privat sektor. Du ser løsninger hvor andre ser problemer og ønsker å gjøre en forskjell. Du vet at kundene sitter på mange ulike datakilder som kan foredles til mer innsikt og bedre beslutninger. Her kommer din unike kompetanse om bruk av avanserte algoritmer for å forbedre og automatisere prosesser, samt f.eks. kunne komme med dypere innsikt i datasammenhenger og foreslå nye og forbedrede prognoser. Du er overbevisende, men samtidig ydmyk, i dialogen om hvorfor dine funn og antagelser vil skape merverdi. Du liker å jobbe i hele spekteret fra datainnsamling, datavasking, til å se at dine bearbeidede data blir brukt i rapporter og analyser.

Vi er opptatt av at du selv skal kunne bidra i hvilken retning du ønsker å utvikle deg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ulike ledelsesroller i våre prosjekter.

Hvem er det vi ser etter?

Vi trenger flere nye kollegaer innen maskinlæring og AI med ulikt erfaringsnivå. Vi tror at de nye Data Analysts vi får om bord har mellom 3 til 5 års erfaring og har erfaring med å utvikle løsninger i prosjekter i offentlig og/ eller privat sektor. Vi tenker at bakgrunnen din gjør at du har erfaring med cloud data engineering, datamodellering, kunnskap innen maskinlæring, god i matematikk og statistikk, samt smidige utviklingsprosjekter. Videre ser vi for oss at du har tilegnet deg sertifiseringer innen cloud teknologi, ML teknologi  og andre relevante verktøy.

Et veldig relevant supplement til profilen din vil være at du har erfaring:

  • med bruk av R / Python / MathLab / SPSS / OpenSource / etc.
  • med API, DevOps, DataOps, noe programmeringskompetanse (Perl, Java, JavaScript, C++, #C)

Hvis dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Eskild Næss

mob: 977 42 173

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo