KPMG Lighthouse

KPMG Lighthouse søker rådgivere innenfor governance, risk og compliance

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd for våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Vi leverer hele bredden av tjenester og løsninger innen fagområder GRC (Governance, Risk og Compliance). Vi er virksomheters partner fra strategi til implementering og rapportering – og nå trenger vi deg!

Hva kjennetegner våre rådgivere innen governance, risk og compliance?

Våre rådgivere bidrar inn i prosjekter innen risikostyring, compliance, bærekraft og strategi- og målstyring i virksomheter i både offentlig og privat sektor. Du ser løsninger hvor andre ser problemer og ønsker å gjøre en forskjell. Du vet at kundene stadig får flere nye lovpålagte rapporteringer, med et sterkt økende krav om bærekraftsrapportering. Her kommer din unike kompetanse om hvordan dette skal gjøres. Du er overbevisende, men samtidig ydmyk, i dialogen om hvordan dette bør  innføres hos kundene.

Vi er opptatt av at du selv skal kunne bidra i hvilken retning du ønsker å utvikle deg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ulike ledelsesroller i våre prosjekter.

Hvem er det vi ser etter?

Vi trenger flere nye kollegaer med ulikt erfaringsnivå. Vi tror at de nye rådgiverne vi får om bord har mellom 2 til 8 års erfaring med å utvikle løsninger i prosjekter i offentlig og/ eller privat sektor. Vi tenker at bakgrunnen din gjør at du har erfaring med risikostyring, bærekraftsrapportering, compliance og/ eller målstyring. Erfaringen din gjør at du har god forretnings- og prosessforståelse og har gitt deg kompetanse innen de ledende løsningene i markedet som bl.a. MetricStream, IBM OpenPages, Corporater, eller tilsvarende løsninger. Dette gjør at du har erfaring med tekniske oppgaver som konfigurasjon, regelskrivning og integrasjon av plattformer

Et veldig relevant supplement til profilen din vil være at du har erfaring:

  • innen operativ risk-funksjon eller business controlling
  • fra SQL eller tilsvarende løsninger

Hvis dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Rune Andersen

mob: 922 20 772

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo