KPMG Lighthouse

KPMG Lighthouse søker Data Arkitekter og Spesialister innen infrastruktur, integrasjon og ulike dataplattformer

For at vi skal kunne jobbe med de mest spennende oppgavene, prosjektene og kundene er vi helt avhengig av at vi har de beste folka. Vi jobber til enhver tid med å opprettholde og styrke vår posisjon, og det får vi til ene og alene gjennom menneskene våre. Vi mener at en sterk posisjon gjør oss best i stand til å tilby de beste tjenester og råd for våre kunder. Dette igjen gjør at det kun finnes muligheter for deg som vil påvirke og skape fremtidens løsninger og tjenester.

Vi leverer hele bredden av tjenester innen data og analyse, automasjon, maskinlæring og kunstig intelligens. Vi er virksomheters partner fra strategi til implementering og rapportering – og nå trenger vi deg!

Hva kjennetegner våre data arkitekter og spesialister?

Våre nye infrastruktur spesialister deltar aktivt i ulike prosjekter og programmer hos store og mellomstore kunder i både offentlig og privat sektor. Du kan bekle ulike roller som arkitekt innen plattformer, infrastruktur, integrasjon og sikkerhet, samt forstå de ulike mulighetene som finnes på de større cloud plattformene. Du ser løsninger hvor andre ser problemer og ønsker å gjøre en forskjell. Du er overbevisende, men samtidig ydmyk, i dialogen om hvorfor dine funn og antagelser vil skape merverdi. Du liker å jobbe i hele spekteret, hvor stor bredde i kompetansen er viktigere enn stor dybde på ett enkelt område.

Vi er opptatt av at du selv skal kunne bidra i hvilken retning du ønsker å utvikle deg mot. Hvis du er lidenskapelig opptatt av faglig utvikling vil vi tilrettelegge for at du kan fordype deg i denne retningen. Hvis du ønsker å kombinere fag og ledelse vil vi sammen sørge for at du vil få mulighet til å ta ulike ledelsesroller i våre prosjekter.

Hvem er det vi ser etter?

Vi trenger flere nye kollegaer med ulikt erfaringsnivå. Vi tror at de nye spesialistene som vi får om bord har mellom 3 til 8 års erfaring allerede innen infrastruktur, integrasjon, sikkerhet og ulike dataplattformer. Vi tenker at din bakgrunnen gjør deg trygg i som en god rådgiver i hvordan løsninger henger sammen og nye kan optimalt innplasseres. Både på et teknisk- og løsnings-perspektiv. Videre ser vi for oss at du har tilegnet deg ulike sertifiseringer innen cloud teknologi, integrasjon og sikkerhet.

Et veldig relevant supplement til profilen din vil være at du har erfaring:

  • med bruk, samspill og forståelse av ulike plattformteknologier fra IBM, Informatica, Microsoft Azure, AWS, Google
  • med DevOps, DataOps, Scrum
  • med basis SQL, PowerShell (automatisering), noe programmeringskompetanse/forståelse
  • med Data Governance, sikkerhet, SAML, kryptering og GDPR

 

Hvis dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg!

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

Løpende

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Lars-Roar Masdal

mob: +47 97742163

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo