KPMG Cyber & Security

Vil du jobbe med etisk hacking?

KPMG søker sikkerhetstester

KPMGs tverrfaglige cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!  

Dette ser vi etter:

Vi ser etter teknisk sterke ressurser som ønsker å jobbe med etisk hacking, sikkerhetstesting og analyse av sikkerhetshendelser hos våre kunder.

Du har gjerne erfaring fra penetrasjonstesting, nettverksadministrasjon eller utvikling. Du er typen som liker å teste grenser og avdekke hvor teknologien kommer til kort.

Rollen kjennetegnes av å kunne jobbe målrettet og fokusert både i team og alene avhengig av hva arbeidsoppgaven krever. Du liker å holde deg oppdatert på hva som skjer i trussellandskapet. Vi setter pris på kreativitet og personer som trives med å utvikle verktøy, teknikker og metoder.

Vi ser for oss at du har:

 • Relevant utdanning, gjerne mastergrad, men relevant erfaring og solid kompetanse kan kompensere for manglende utdanning
 • Relevante sertifiseringer eller kurs fra eksempelvis SANS, Microsoft, Amazon, Google og Cisco
 • Erfaring fra ulike typer penetrasjonstesting
 • Erfaring fra å jobbe i red team/blue team
 • God kunnskap om operativsystemer og nettverk
 • Erfaring med scriptspråk som Python, Bash, Perl, PowerShell, osv.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.  

Slik er det å jobbe hos oss:

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Prosjektene våre varierer i lengde og omfang og man er ofte engasjert i flere kunde- og internprosjekter samtidig. Våre medarbeidere er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.

Dette får du:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag, kombinert med et faglig og sosialt felleskap på rundt 70 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling, og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder.

Interessert? 
Ikke nøl med å ta kontakt med Director Marianne Aas på telefon 95 88 77 24. 

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende, men grunnet ferieavvikling kan det ta noe tid å få tilbakemelding. Første intervjurunde vil foregå i august.

 

Hvem er vi?

KPMG – Vi er rett frem

KPMG er mest kjent som revisorer, forretningskonsulenter og skatterådgivere, men vi er også mye mer. Vi vet hva virksomheter har på toppen av sin agenda, derfor har vi bygget ledende fagmiljøer innen områdene som blir viktigst i framtiden: cybersikkerhet, bærekraft, kompetanse og teknologi.

Vi trenger flere folk til å bidra, er det deg?

 

 

Del på:

Fylke:

 • Vestland
 • Oslo
 • Rogaland
 • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

19.08.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø

Kontaktpersoner:

Marianne Aas

mob: +47 958 87 724

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo