KPMG Cyber & Security

Ønsker du å støtte Norges største offentlige og private virksomheter med operative sikkerhetsutfordringer?

KPMG søker strategisk SecOps rådgiver

KPMGs tverrfaglige cyber- og sikkerhetsmiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester. Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhetsbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.

Vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester og leter derfor etter flere dyktige kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!  

Dette ser vi etter:

Vi ser etter deg som brenner for cybersikkerhet og håndtering av alvorlige digitale hendelser, samt har god innsikt i både tekniske og strategiske aspekter ved operativ digital sikkerhet (SecOps). Du er en kreativ lagspiller som arbeider målrettet og analytisk, og holder deg oppdatert på de seneste sikkerhetsutfordringene på nasjonalt- og virksomhetsnivå. Du besitter stor faglig kompetanse innen cybersikkerhetsfaget, og er alltid orientert om nye trender innen teknologi, arkitekturstandarder og metodeverk.

Vi ser både etter deg med lang fartstid innen SecOps, og deg som har jobbet med fagområdet i noen år og er klar for å ta nye steg som SecOps-rådgiver.

Vi trenger deg som har:

 • Relevant utdanning, gjerne mastergrad innen informatikk, cybersikkerhet, matematikk, virksomhetsstyring, ingeniørfaglig kompetanse eller tilsvarende
 • Flere års relevant arbeidserfaring innen SecOps, herunder erfaring fra operative sikkerhetsfunksjoner (SOC, CSIRT, CERT), på operativt og/eller strategisk nivå
 • Gjerne relevant bransjeerfaring fra helse, bank/finans, industri, energi, forsvar, politi eller andre samfunnskritiske funksjoner
 • Erfaring som konsulent, rådgiver, analytiker eller arkitekt  
 • God forståelse for prosjektledelse og samspillet mellom teknologi, sikkerhet og forretning
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.  

Som Strategisk SecOps rådgiver vil du jobbe med blant annet:

 • Etablering og videreutvikling av SecOps-funksjoner (SOC / CSIRT / CERT / CDC)
 • Modenhetsvurdering av SecOps-funksjoner
 • Utarbeidelse av planer og policyer for hendelseshåndtering
 • Implementasjonsprosjekter av tekniske SecOps-verktøy, inkludert ServiceNow SecOps
 • Bistå kunder i håndtering av pågående digitale hendelser

Hos oss får du:

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag, kombinert med et faglig og sosialt felleskap på rundt 70 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling, og spiller hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes og vi kan utfordre hverandre. Du vil få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cybersikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder. 

Høres dette ut som deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!
Ikke nøl med å ta kontakt med Director Marianne Aas på telefon 95 88 77 24, Manager Andreas Orset på 93 82 91 58.


Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende, , men grunnet ferieavvikling kan det ta noe tid å få tilbakemelding. Første intervjurunde vil foregå i august.

Hvem er vi?

KPMG – Vi er rett frem

KPMG er mest kjent som revisorer, forretningskonsulenter og skatterådgivere, men vi er også mye mer. Vi vet hva virksomheter har på toppen av sin agenda, derfor har vi bygget ledende fagmiljøer innen områdene som blir viktigst i framtiden: cybersikkerhet, bærekraft, kompetanse og teknologi.

Vi trenger flere folk til å bidra, er det deg?

 

 

Del på:

Fylke:

 • Vestland
 • Oslo
 • Rogaland
 • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

19.08.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø

Kontaktpersoner:

Andreas Orset

mob: +47 93 82 91 58

Marianne Aas

mob: +47 958 87 724

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo