KPMG Cyber & Security

Ønsker du å jobbe med personvern, cybersikkerhet og annen regulatorisk rådgivning i et av Norges ledende cyber- og sikkerhetsmiljøer? 

KPMG søker erfarne rådgivere innen personvern og regulatorisk rådgivning

KPMGs tverrfaglige sikkerhets- og compliancemiljø er i stor vekst og har utviklet seg til å bli et av Nordens ledende miljøer innen sikkerhetstjenester.  Vi er spesielt sterkt posisjonert som rådgiver for samfunnskritiske aktører og tilbyr en kombinasjon av teknisk innsikt, bransjekunnskap og forretningsforståelse. Mange av våre kunder er i gang med store moderniserings- og digitaliseringsprosjekter med høy kompleksitet, hvor sikkerhets- og lovbrudd kan få alvorlige konsekvenser for både virksomheten og samfunnet.  Vårt mål er at vi skal tilby helhetlige løsninger til våre kunder og gi dem juridiske tjenester i kombinasjon med operativ rådgivning og tekniske løsninger.

Vi er et godt etablert team innen personvern og regulatorisk rådgivning og vi opplever stor etterspørsel etter våre tjenester. Derfor leter vi nå etter flere dyktige kollegaer slik at vi kan levere verdi til flere av Norges mest sentrale virksomheter. Vi kan love deg faglige utfordringer og vekstmuligheter fra første dag!   

Hvem ser vi etter?   

Vi ser etter deg som har god og praktisk erfaring med arbeid innen personvern og regulatorisk rådgivning, gjerne fra samfunnskritiske virksomheter. Du er en erfaren prosjektleder som kan lede team innen kartlegging, forbedring og ivaretakelse av regelverkskrav hos våre kunder. Du har interesse og erfaring med bruk av teknologi som kan bidra til å forenkle og automatisere internkontroll. Samtidig jobber du målrettet og holder deg oppdatert på nye trender innen regelverk, teknologi og metodeverk.  

Du har en lidenskap for personvern og regulatorisk rådgivning, og ønsker å bidra til et solid fagmiljø som understøtter våre kunders forretningsbehov. Du har erfaring med, og interesse for, teknologiske løsninger og verktøy som kan bidra til en helhetlig tilnærming for våre kunder. For å lykkes som rådgiver hos oss må du evne å arbeide bredt med ulike funksjoner og ledelsesnivå, på tvers av tekniske miljø, juridisk avdeling og forretningssiden i en virksomhet.  

I KPMG jobber vi sammen for å løse utfordringer, samtidig er vi avhengig av medarbeidere som selv tar initiativ til å drive prosesser og prosjekter framover. Vår ideelle kandidat er inkluderende, deler av sin kunnskap og vil videreutvikle seg og andre innen fagområdet.   

Ønsket kompetanse:  

 • Relevant utdanning innen jus, rettsinformatikk, forvaltningsinformatikk eller annen juridisk tverrfaglig utdanning.  
 • Minst fem års erfaring med rådgivning innen personvern eller andre komplekse regelverk, teknologi og internkontroll.  
 • Erfaring med gjennomføring av større prosjekter 
 • Relevant bransjeerfaring fra fortrinnvis samfunnskritiske sektorer, spesielt helse, forsvar, politi,  energi, eller telekom. 
 • Har arbeidserfaring fra krysningen mellom jus, teknologi og forretning 
 • Erfaring med relevante verktøy som benyttes innen personvern og informasjonssikkerhet er en fordel, gjerne med ServiceNow, One Trust eller andre verktøy som benyttes for risikovurderinger, DPIA, behandlingsprotokoller etc.  
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig   

Det er ønskelig at du kan sikkerhetsklareres.   

Hva tilbyr vi?   

Vi tilbyr deg en variert og spennende arbeidshverdag samt faglig og sosialt felleskap med over 60 dyktige kollegaer med ulik bakgrunn og erfaring. Er du utdannet jurist og ønsker å jobbe som advokat/advokatfullmektig har vi muligheter for at du også kan bli ansatt i KPMG Law Advokatfirma. Vi er flere jurister i teamet som jobber både for advokatfirmaet og rådgivningsdelen til KPMG, og som er en del av en matriseorganisasjon som skal ivareta leveranser av juridiske tjenester og rådgivning til våre kunder.

Vi vektlegger kunnskaps- og erfaringsdeling og er opptatt av å spille hverandre gode. Hos oss har vi et inkluderende miljø der nytenkning verdsettes, og vi kan utfordre hverandre. Du vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling, både i det daglige arbeidet og som en del av KPMGs globale cyber-, privacy- og sikkerhetsteam med stor eksponering mot internasjonale kurs og kunder. 

Arbeidssted kan være Oslo, Bergen, Stavanger og Tromsø.  

Interessert?   

Ikke nøl med å ta kontakt med leder for Personvern & Regulatorisk, Maren Magnus Voll på 90 20 00 27 eller seniorrådgiver John Hornslien på 45 26 14 98 for mer informasjon.   

Vi gleder oss til å høre fra deg og behandler søknader fortløpende, men grunnet ferieavvikling kan det ta noe tid å få tilbakemelding.

Søknadsfrist 31. august 2022.

Del på:

Fylke:

 • Vestland
 • Oslo
 • Rogaland
 • Troms og Finnmark

Jobbtype:

Fast

Søknadsfrist:

31.08.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo, Bergen, Stavanger, Tromsø

Kontaktpersoner:

John Hornslien

mob: +47 45 26 14 98

Maren Voll

mob: +47 902 00 027

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo