KPMG Law

Vi er i vekst og trenger flere dyktige medarbeidere med på laget!

KPMG Law søker advokatfullmektig – internprising og internasjonal selskapsskatt

Vil du jobbe med et fagområdet som er i rivende utvikling? Ønsker du å utvikle deg i et av landets ledende kompetansehus innen internprising og internasjonal skatterett? Motiveres du av tverrfaglige samarbeid i et inkluderende og mangfoldig arbeidsmiljø?

Da kan dette være stillingen for deg!

KPMG Law er et markedsledende kompetansehus innen skatterett, merverdiavgift og forretningsjus. Nå styrker vi laget innen internprising og internasjonal skatterett. Vi jobber daglig med komplekse problemstillinger, og sikrer våre klienter forståelse og beste praksis innenfor gjeldende lover, regler og retningslinjer. Vi arbeider tverrfaglig og i tett samarbeid med klienten og bidrar til gode og bærekraftige løsninger. Internasjonal skatterett og internprising spesielt er i rivende utvikling og sammen med vårt nasjonale og globale nettverk tilbyr vi skreddersydde løsninger og tverrfaglige team til vår norske og internasjonale klienter.

Nå søker vi deg som er advokat/advokatfullmektig med særlig interesse og erfaring innen internprising. Vi ser etter deg som har god forretningsmessig forståelse og som ønsker å være med å styrke og utvikle vårt fagmiljø innen internprising.

For å lykkes i rollen må du være engasjert, løsningsorientert og ønske å bidra til positive endringer i vårt fagmiljø og for våre klienter. Vi tilbyr en mulighet til å utvikle deg faglig og personlig i et mangfoldig arbeidsmiljø.

Vi ser for oss at du:

  • Er advokat/advokatfullmektig med relevant erfaring innenfor internprisingsområdet
  • Evner å raskt sette deg inn i komplekse problemstillinger 
  • Trives med å samarbeide i team, men også med selvstendig arbeid
  • Håndterer tidsfrister og kan ta styring i prosjekter
  • Har gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
  • Analytisk med gode faglige resultater
  • Er markedsorientert og har interesse for internasjonalt næringsliv

Har du erfaring med rådgivning innen for internprising, internprisingsdokumentasjon, etablering av internprisingspolicy- og operasjonaliserings av internprisingsmetodikk, due diligence, BEPS 2.0, konserninterne avtaler og skatteprosess er det en fordel.

Slik er det å jobbe hos oss:

Du vil få arbeide med utfordrende og varierte oppgaver samt få en unik mulighet til å utvikle deg i et internasjonalt miljø. Ikke minst vil du samarbeide tett med dedikerte og faglig dyktige advokater, advokatfullmektiger og økonomer, samt kollegaer innenfor rådgivning og revisjon. Mulighet for fagledelse og rask karriereutvikling. Har du erfaring eller interesse for teknologi på skatteområdet er det en fordel, men ingen forutsetning. 

I Norge har KPMG Law over 150 ansatte fordelt på kontorer i 10 byer. Vi er en del av KPMGs globale nettverk av rådgivere representert i mer enn 150 land, med over 200 000 engasjerte medarbeidere. Gjennom vårt globale KPMG Law-nettverk av forretningsadvokater i nær 100 land kan vi tilby sømløse og helhetlige "one-stop shop"-løsninger innen de fleste geografier og kompetanseområder.

I KPMG verdsetter vi ulik erfaring og nye perspektiver, og vi er overbevist om at dette gir bedre løsninger for oss og kundene våre.. Felles for oss alle er at vi liker å skape verdi. Vi vil ta deg godt imot, uansett hvem du er og vi er opptatt av å legge til rette for individuelle karriereløp tilpasset den enkeltes livssituasjon.

Interessert?

Ikke nøl med å kontakte Per Daniel Nyberg på +47 406 39 265 eller Svein G. Andresen +47 40 63 90 22 på  for spørsmål eller en uforpliktende prat. 

Søknadene blir vurdert fortløpende, og tiltredelse skjer etter avtale.

Del på:

Fylke:

  • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

10.12.2022

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Per Daniel Nyberg

mob: +47 40639265

Svein Gunnar Andresen

mob: +47 406 39 022

Hjemmeside:

http://www.kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0306 Oslo