KPMG Forensic

Rådgiver i KPMG Forensics

Vil du jobbe med kryptovaluta i et internasjonalt fagmiljø basert i Oslo?

KPMG Forensic Services bistår virksomheter i Norge og i utlandet med å forebygge, avdekke og granske økonomisk kriminalitet, brudd på menneske- og arbeidsrettigheter og miljøkriminalitet mv. Vi har de siste årene vokst frem som den største og mest internasjonale Forensic-avdelingen i Norge, mye takket være innovasjon, endringsvilje og evne til å beholde ansatte.

I dag teller vi over 80 dedikerte rådgivere. Vi jobber i et tverrfaglig sammensatt fagmiljø og vi har et stort mangfold, med blant annet 50-50 kjønnsfordeling og 10 nasjonaliteter. Dette er en bevisst sammensetning for å løse komplekse problemstillinger på kort varsel med høy kvalitet. Våre kunder er ledende private selskaper i alle sektorer, offentlige virksomheter og ideelle organisasjoner. Og sammen bidrar vi til et enda mer ansvarlig næringsliv!

Hvem søker vi etter?

Nå søker vi etter en person som ønsker å videreutvikle vårt fagområde innenfor kryptovaluta. Det er spesielt behov for å bistå bank og finansforetak med å redusere risikoen for å bli brukt som et ledd i hvitvasking og terrorfinansiering. Krypto-teamet bistår for øvrig med ulike problemstillinger knyttet til kryptovaluta, eksempelvis identifisering og sikring av kryptovaluta, granskingsoppdrag og sporing av transaksjoner på blokkjeden ved bruk av ledende dataverktøy.

Kandidaten må kunne kombinere fagkompetanse og forretningsutvikling, samt påregne å bidra inn i andre prosjekter og fagområder relatert til kryptovaluta. Det forventes også at du driver utadrettet virksomhet, markedsføring, foredrag og generell tilstedeværelse i markedet. Du vil derfor få jobbe med varierte oppgaver innenfor et bredt spekter av kunder og tjenesteområder, som igjen vil gi deg mulighet til å opparbeide deg unik kompetanse.

Arbeidsoppgavene vil blant annet være:

 • Bistå kunder med etterlevelse av regelverket om antihvitvasking og –terrorfinansiering  og kryptovaluta
 • Holde seg faglig oppdatert og være en ressursperson for KPMG innenfor kryptovaluta og regelverksendringer
 • Arbeide operasjonelt med ulike problemstillinger knyttet til kryptovaluta på tvers av avdelinger og ulike fagområder
 • Samarbeide med vårt internasjonale nettverk av forensic spesialister på krypto-området
 • Delta i andre prosjekter som faller inn under vårt øvrige tjenestetilbud i Forensic Services

Det er ønskelig at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Høyere relevant utdanning, fortrinnsvis i økonomi
 • Du bør helst ha minimum tre års arbeidserfaring. Erfaring fra antihvitvask arbeid i bank og finans er en fordel, men ikke et krav
 • Erfaring med kryptovaluta er et pluss, men ikke et krav. Du må imidlertid ha  stor interesse og nysgjerrighet for kryptovaluta og blokkjedeteknologi
 • Ønske og evne til å spille på lag med dine kollegaer og dele av din kompetanse
 • Personlige egenskaper og integritet vektlegges
 • God nettverksbygger, og evne til å bygge gode relasjoner internt og eksternt
 • Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

Konsulenterfaring er ikke et krav, men det er viktig at du kan sette deg inn i kundens utfordringer og identifisere løsninger, samt at du evner å håndtere flere prosjekter og interessenter samtidig.

Hvordan er det å jobbe hos oss?

Hos oss blir du del av et profesjonelt, inkluderende og internasjonalt miljø hvor vi stiller høye krav til kvalitet og investerer mye i å videreutvikle din kompetanse. Du vil få unike karrieremuligheter med utfordrende arbeidsoppgaver i et godt og sosialt arbeidsmiljø. Som del av et internasjonalt og ledende kompetansehus vil du oppleve solid faglig og personlig utvikling. I tillegg vil du som ansatt i et nyetablert satsningsområde og får være med på en spennende reise der vi skal bygge opp et lokalt kompetansemiljø innen kryptovaluta.

Synes du dette virker spennende?

Dersom du synes dette høres interessant ut eller ønsker å høre mer om stillingen, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Johanne Andresen på tlf. 91 60 76 72 eller epost johanne.andresen@kpmg.no.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Søknader vurderes fortløpende.

Del på:

Fylke:

 • Oslo

Jobbtype:

Fast

Heltid/Deltid:

Heltid

Søknadsfrist:

17.02.2023

Tiltredelse:

Etter avtale

Arbeidssted:

Oslo

Kontaktpersoner:

Johanne Andresen

mob: +47 91 60 76 72

Hjemmeside:

http://kpmg.no

Adresse:

Sørkedalsveien 6 0369 Oslo